Ubijena influenserka: Izrešetana u pljački pred maloletnim sinom i dečkom (FOTO)

24.05.2023

15:21

0

Žrtvin otac veruje da se radi o ciljanom napadu

Ubijena influenserka: Izrešetana u pljački pred maloletnim sinom i dečkom (FOTO)
Luen Žardim - Copyright Instagram printscreen/jardimluanne

Vest da je brazilska influenserka Luen Žardim ubijena u svom automobilu, pred očima svog partnera i njihovog dvogodišnjeg sina, u neuspešnoj pljački nakon divlje akcije u Rio De Žaneiru, odjeknula je u svim svetskim medijima.

Naime, tragično nastradala Luen je sedela na suvozačevom mestu dok je njen dečko, Džoao Farče, pokušavao da pobegne od osumnjičenika koji su ih proganjali prošle nedelje. Upucali su je u rame, te je hitno prebačena u opštinsku bolnicu, gde je kasnije i podlegla povredama.

Inače, Luen Žardim je svoj blindirani automobil marke "Porše" nedavno zamenila običnim automobilom. Njena porodica potvrdila je smrt u objavi na njenom Instagram nalogu.

- Naša zvezda Luen je otišla kako bi sijala jače - napisali su članovi njene porodice na portugalskom.

- U ime cele porodice, zahvaljujemo se na svim porukama ljubavi koje primamo. Znamo da i Lu dobija svu tu ljubav - dodali su i napisala da put njihove devojčice neće biti obeležen tragedijom, jer je bila svetlost gde god da je išla.

Kako prenosi "Daily Mail", nekoliko osumnjičenih lica je prišlo njihovom vozilu i počelo da puca, pogodivši poznatu influenserku u rame, a sam metak joj je prošao i kroz srce.

U toku je istraga, a žrtvin neutešni otac, Atanael Žardim, veruje da se radi o ciljanom napadu, tvrdeći da je njegova ćerka bila praćena pre pucnjave.

- Ovo nije bila samo krađa, odnosno, pokušaj pljačke. Bilo je to ubistvo. Niko ne puca na drugi automobil sa zatvorenim prozorima - rekao je on tamošnjim novinarima.

Do fatalnog ishoda je došlo samo 15 dana nakon što je zamenila svoj "Porše", koji je imao prozore otporne na metke, drugim vozilom koje nije imalo oklopnu zaštitu. U proteklih nekoliko dana ovo nije jedini takav slučaj u Brazilu. Prema pisanju stranih medija, brazilskom glumcu Antoniju Bernadesu, u petak su oteli automobil, samo tri kilometra od mesta gde je Žardim ubijena.

Pukom srećom, influenserkin sin i dečko preživeli su pucnjanju, a dečak je prošao sa bažim povredama.

Instagram printscreen/jardimluanne
Luen Žardim

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike