"Rodiću još dvoje dece!" Jovana Jeremić otkrila ime za sina, pa ženama koje bace oko na njenog muškarca poručila da se paze!

15.04.2023

14:38

1

Posebno je "alergična" na preljubu i drži se svojih načela

"Rodiću još dvoje dece!" Jovana Jeremić otkrila ime za sina, pa ženama koje bace oko na njenog muškarca poručila da se paze!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Kontroverzna voditeljka "Novog vikend jutra", Jovana Jeremić praznike provodi radno, a sada otkriva da je odlučna u nameri da nađe pravog muškarca, sa kojim će svojoj ćerki iz prvog braka, Lei, moći da podari brata ili sestru.

U svoj trenutni emotivni status zasad ni sama nije sigurna, jer je okupirana obavezama oko renoviranja stana koji je pazarila na Dorćolu.

- Ne podnosim lake muškarce, čim čujem da je švaler znam da nije za mene. Pravi muškarac zna do kad je sa jednom, od kad je sa drugom, ne vara. Ja sam uvek zaljubljena u svoje dete, u svoj posao. Volim, recimo da želim da volim. Status veze, ne znam jer sam preokupirana stanom i poslom. Kada se pojavi taj čovek koji je meni sudbinski namenjen, ja ću to znati odmah.

ATAImages / Milan Maričić
Jovana Jeremić

Uprkos želji da nađe onog pravog, Jovana priznaje da se neće udati sve dok ne nađe muškarca koji će joj promeniti život iz korena.

- Prezauzeta sam i preuspešna žena da bih trošila vreme sa normalnim muškarcima, koji su dobri ali nisu za mene. Ja sam žena koja traži mnogo, jer daje sve. Neću se nikad više udati dok ne nađem muškarca koji će mi promeniti život iz korena. Želim stil života potpuno drugačiji, ono što sam ja zamislila. Ne kažem da sam sama, ali ne kažem ni da sam pronašla čoveka svog života. U svakom slučaju svoj život neću prikazivati kao nekad, jer svi uspešni muškarci ne vole da se slikaju i to je super - priča Jovana.

Jeremićeva je izričita kada su preljube u pitanju, našta je posebno "alergična". Svoje ne da, tuđe ne dira, a svakoj koja se usudi da oko baci na njenog muškarca, poručuje da se pazi.

- Njemu nije teško, niti će mu biti, zato što je on dovoljno jak i moćan, samouveren da zna da ja volim samo njega. Ja to stavim do znanja, jer sam jako ljubomorna žena. Ne daj Bože da mi sutra neko startuje muža, jer svako ko bi na bilo koji način pokušao da ugrozi moju porodicu može samo da se nada najgorem. Takva sam bila i u prvom braku.

Instagram printscreen/jeremicjovana
Jovana Jeremić

Ženu koja bi umešala prste u njen brak ili vezu kaže da bi kaznila adekvatno, a svojih načela se strogo pridržava.

- Različiti su načini, sve zavisi od prestupa, ali u svakom slučaju bila bi pravedno kažnjena, zato što je ku*va, a ja ku*ve ne podnosim! Jovanin kodeks, nikad ne varam, nikad nisam druga i nikada drugarici nisam uzela dečka - ističe voditeljka.

Priznaje da bi volelela da ima sina kom bi dala ime Vasilije.

- Meni sudbinski stoji još jedno, do dvoje dece. Volela bih da to bude sin i da se zove Vasilije, po Svetom Vasiliju Ostroškom - otkriva Jovana, prenosi Informer.

Instagram printscreen/jeremicjovana
Jovana Jeremić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike