Marija Kilibarda otvoreno o novom poslovnom angažmanu: Otkrila i kako su je dočekali na drugoj televiziji! (FOTO)

22.05.2023

11:30

0

Voditeljka se posebno raduje saradnji sa svojim prijateljima

Marija Kilibarda otvoreno o novom poslovnom angažmanu: Otkrila i kako su je dočekali na drugoj televiziji! (FOTO)
Marija Kilibarda - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Kilibarda dala je posle 12 godina otkaz na televiziji „Prva", pa svoj posao rešila da nastavi na „Uni", napominjali su nedavno mediji. Voditeljka se sada oglasila akonto ove priče na društvenoj mreži Instagram pa istakla da je i te kako zadovoljna svime što se dešava, posebno što će ponovo raditi i s pojedinim dobrim prijateljima.

Dočekali su je, kaže, raširenih ruku, ali se nije dotakla i emisije za koju je, prema prethodnim napisima, dogovorila papren honorar.

- ...Ponovo su mi se ukrstili putevi sa nekim od najmarljivijih i najkreativnijih ljudi iz domaćeg televizijskog sveta. Nove-stare kolege su me dočekale raširenih ruku i otvorenog srca. Imamo zajedničku, duboku veru da ćemo dalje, udruženim snagama, graditi visoko kvalitetnu, kulturnu i sadržajno bogatu televiziju. Vidimo se uskoro - poručila je, između ostalog, Kilibarda.

Podsetimo, Marija je na „Prvoj", gde je bila od 2011. godine, vodila „150 minuta", „Super Srbiju", „Žene"... A bila je i deo formata „Tvoje lice zvuči poznato".

O odluci da ode na „Unu" dugo je razmišljala, međutim, kako je ponuda bila i više nego odlična - prelomila je, pisao je „Informer". Imaće autorsku emisiju, navodilo se dalje, za koju je dogovorila sjajan honorar, a to što će biti okružena i izvesnim prijateljima u poslu ogroman je bio plus za nju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike