Prvi nastup Jane Todorović posle deportovanja! Pevačica se ponašala kao da se ništa nije dogodilo

21.05.2023

12:52

0

Ona je iznela situaciju kao pravi profesionalac

Prvi nastup Jane Todorović posle deportovanja! Pevačica se ponašala kao da se ništa nije dogodilo
Jana Todorović - Copyright Instagram printscreen/janavip2011

Pevačica Jana Todorović doživela je neprijatnost na aerodromu. Naime, prema pisanjima bosanskih medija, ona deportovana je iz Švajcarske, jer navodno nije imala sve potrebne papire, zbog čega je provela noć u pritvoru na ciriškom aerodromu, a potom je prvim letom vraćena u Srbiju.

Po povratku u Srbiju, pevačica se vratila dogovorenim nastupima, a dokaz o tome je i najnoviji Instagram stori koji je pevačica objavila sa jednog privatnog slavlja. Pevačica je sve vreme imala osmeh na licu i kao profesionalac iznela situaciju, bez obzira na nerpijatnost koja joj se dogodila. 

Instagram printscreen/janavip2011
Jana imala nastup u Beogradu posle deportovanja

 

Podsetimo, Jana se oglasila ovim povodom, ali nije želela da detaljiše šta se tačno desilo. 

- Dobro, dešava se i to... Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletela na jedno mesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem - kazala je Jana, koje se osvrnula i na prozivku svog kolege Ljube Aličića: 

- Ja ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže, mada istina je da on nema 5 godina da može neko da ga nagovara, ali ja imam super prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu. Odrasla sam uz njegove pesme i ništa mu ne zameram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonameran - rekla je Jana Todorović za Srbiju Danas.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike