Jana Todorović uhapšena na aerodromu! Pevačica se oglasila: Moram da se smirim i dođem sebi

21.05.2023

10:31

1

Pevačica je otkrila da se ovakve neprijatnosti dešavaju svima

Jana Todorović uhapšena na aerodromu! Pevačica se oglasila: Moram da se smirim i dođem sebi
Jana Todorovic - Copyright Printscreen Instagram/janavip2011

Pevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu. Kako se navodi, pevačica nije imala dozvolu da peva, prespavala je zatvoru, a onda je prvim letom došla u Beograd. 

Pre samo nekoliko dana je trebalo da nastupa u Luksemburgu, sa kolegom Ljubom Aličićem, ali se na tom slavlju nije pojavia. Povodom ovih navoda, oglasila se i Jana koja je ispričala svoju stranu priče, te istakla da se ovakve neprijatnosti dešavaju.

Printstscreen Youtube/24sedam
Jana Todorović

- Dobro, dešava se i to... Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletela na jedno mesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem - započela je Jana.

Podsetimo, Todorovićeva je trebalo da peva zajedno sa Ljubom Aličićem, ali su organizatori našli brzo zamenu u Emini Tufo, koja je boravila u blizini. Ipak, pevač je pre nastupa pozdravio publiku i tom prilikom je isprozivao koleginicu.

-  Janu nek je sramota što nije došla - rekao je Aličić pre nego što je počeo da peva - a Jana je imala komentar i na ovo.

Printscreen Instagram/janavip2011
Jana Todorović

 

- Ja ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže, mada istina je da on nema 5 godina da može neko da ga nagovara, ali ja imam super prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu. Odrasla sam uz njegove pesme i ništa mu ne zameram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonameran - rekla je Jana Todorović za Srbiju Danas.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike