Kad je Slavica ostala u drugom stanju, rekli su joj kako joj telo „samo glumi trudnoću"! Pevačica otvoreno i o propalom braku: Patila sam!

19.04.2023

23:05

0

Ćukterašova nikada neće zaboraviti kako je dobila ćerku Viktoriju

Kad je Slavica ostala u drugom stanju, rekli su joj kako joj telo „samo glumi trudnoću"! Pevačica otvoreno i o propalom braku: Patila sam!
Slavica Ćukteraš - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Pevačica Slavica Ćukteraš iz braka sa sportistom Vladom Avramovim ima ćerku Viktoriju, bez koje je umalo ostala jer joj je na jednom pregledu rečeno kako nije trudna, već da „njeno telo samo simulira drugo stanje, te da to mora da se očisti". Ona za tako nešto, prema sopsvenom priznanju, ranije nije ni čula i sve joj je činilo kao ružan san, da bi još veći šok usledio kod njenog lekara u Šapcu, koji joj je „pustio" da čuje već i otkucaje srca naslednice.

Ćukterašova se, sa druge strane, prisetila i samog braka s Avramovim gostujući u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se prikazuje na televiziji „Blic". Pevačica je teška srca priznala kako je njihova zaljubljenost prestala i mnogo pre nego što su se konkretno razveli, te i da je u toj zajednici jedno vreme aktivno patila.

Slavica Ćukteraš, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- To oko saznavanja trudnoće je bilo jako čudno. Ja sam uradila test koji je pokazao pozitivno, pa sam prokrvarila to isto veče. Bila sam u Beogradu tada, snimala emisiju i tu noć sam otišla kod lekara, a doktorka mi je rekla: „Ma, ovo ide ciklus, normalan, niste vi trudni" i ja nastavim tako, krvarenje, to... Kaže to će samo da se očisti, ništa - pamti kao juče da je bilo Slavica i dodaje:

„Trebalo bi da se očistite..."

- Onda mi pozli na snimanju, nešto mi nije dobro, nije dobro, anksioznost nije... Odem kod drugog lekara, kaže uradi Beta HCG, ja uradim, ono neka brojka nenormalna, tipa 40.000, a sve preko pet... Ona gleda ultrazvuk i kaže - pa vi niste trudni, izgleda da vaše telo samo simulira. Tada sam prvi put i čula da postoji to kada telo misli da je trudno. I kaže ona meni: „Trebalo bi da se očistite", a ja 'ajde, samo da što brže to uradimo pošto imam snimanja.

Slavica Ćukteraš, ATAImages/Antonio Ahel
 

Ipak, poslušala je u međuvremenu još jedan savet.

„Koje dete, čoveče, šta pričaš?!"

- I, kaže meni moj bivši muž, zašto bi ti to radila u Beogradu kada imaš svog ginekologa u Šapcu. Ja sam kao ovde, snimam, svaki dan sam tu, ali pozovem svog doktora, kaže, imao sam takve slučajeve, ništa nemoj jesti ceo dan, dođi uveče. I, kaže: „Ajde da ja odradim ultrazvuk, pre nego što..." Anesteziolog došao, Vlada me dovezao, tu je moja mama... On gleda, ja kažem: „Gorane, šta je bilo?", kaže on: „Ovo dete je živo", ja kažem: „Koje dete, čoveče, šta pričaš, jel sam trudna ili nisam ?" i pusti, a ono srce se čuje. Pet puta sam ga pitala da li sam trudna ili nisam, kaže: „Jesi, čuj srce". Mama je bila tu, vrišti, zove Vladu, Vlada ne sme da uđe... U šoku smo svi, jer sam ja došla da se očistim, jer su rekli da nešto nije u redu sa hormonima... Možda bi me i očistili u Beogradu, a ne bi mi ni rekli - pričala je ona, koja trenutno ne nastupa jer štedi glasne žice, zbog zadebljanja koje je uzrokovao kovid, objasnila je u pomenutoj emisiji.

Sa druge strane, osvrnuvši se na svoj propali brak, ne krije koliko je ponosna šo među njima danas nema „zle krvi".

 

 

- Lepo je bilo. Tada sam poslednji put i bila zaljubljena, a čovek kada je zaljubljen, sve mu je lepo. Da si na selu, tebi je lepo, ti si srećan, a pogotovo kada imate tako dobre destinacije da uživate, tipa Tokijo, Kaljari, Bergamo, Dubai. Mi smo na svim tim mestima živeli, to je jedna lepa etapa mog života, koja je trajala šest godina i kruna je Viktorija koja sada ima šest i po godina. Ostavili smo to iza nas, izašli smo iz tih partnerskih cipela, ućićemo u neke nove ako Bog da, ali tu smo da budemo kao korektni roditelji - objasnila je i dodala:

- Nikada nisam ružnu reč rekla (za njega), a nemam ni razloga zato što je on fenomenalan tata. On možda nije fenomenalan muž ili ja žena... - izjavila je, pa je onda na temu da li ju je bolelo kad je shvatila da su emocije „prestale", otvorila dušu i rekla:

- Boli jako, samo što je zaljubljenost umrla još u braku. Nije se desio razvod pa kao patimo, patila sam u braku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike