Miloš Bojanić o zbližavanju sina i Milice Veselinović: Pa šta ako mu je sela u krilo? Njegov brak nijedna ne može da uništi

20.05.2023

12:37

0

Autor: B. D.

Pevač smatra da je u pitanju rijaliti igra i prijateljstvo

Miloš Bojanić o zbližavanju sina i Milice Veselinović: Pa šta ako mu je sela u krilo? Njegov brak nijedna ne može da uništi
Miloš Bojanić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mikica Bojanić, sin pevača Miloša Bojanića dospeo je u žižu javnosti zbog spekulacija zadrugara da između njega i Milice Veselinović postoji nešto više od prijateljstva, te da bi taj odnos mogao da ugrozi njegov brak.  

Iako su oboje oštro demantovali da među njima postoje emocije, povodom novonastale situacije, oglasio se pevač Miloš Bojanić, koji je prokomentarisao odnos svog sina i aktuelne zadrugarke. 

Printscreen Youtube/Zadruga Official
Milica Veselinović i Mikica Bojanić

 

- Ne gledam u zid, nego s druge strane zida, a to je posmatranje iz drugog ugla. Neki od učesnika su željni čuvenog kadra, te ne biraju svija sredstva, kako bi do njega došli. Tokom mog učešća u ''Zadruzi'', Maja Marinković i ja smo se družili, ali se to zasnivalo na prijatljskom odnosu. Po godinama, mogao bih joj skoro biti i deda, ako se ne varam. Kao neko stariji, gledao sam da joj pomognem, a onda su krenule glasine tadašnjih učesnika, kako sam joj dobra prilika, zbog mog materijalnog statusa - rekao je Miloš i dodao:

Amir Hamzagic/ATAImages
Miloš Bojanić

 

- Mom sinu sam rekao da se prema Maji ohodi kao prema sestri, a u njen način života ne zalazim ni dan danas. Mikica s nekim mora biti dobar. U mladosti sam bio bliži s ženama, nego s muškarcima, a to se zasnivalo na prijateljstvu i druženju. Mikicina žena je lepotica, kraljica, imaju troje dece, divan brak. Ne bi on dozvolio sebi da okalja porodicu i svoj brak. Mogu svi da nagađaju šta je u njegovoj glavi, a šta je zapravo tu, to samo on zna. Ja nagađam i mislim da znam. Ni Milica, ni bilo koja druga neće narušiti njegov brak. Ako mu je sela u krilo, kakve veze ima?! Ništa nisu uradili. Mikica je pametan, ume da se igra. Ako je pesma, pesma, onda zapeva, ako se igra, on će igrati, tako je i u rijalitiju, a neko neka proceni šta je u pitanju - rekao je Bojanić za Pink.rs. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike