Mikica Bojanić na ivici suza, jer Vaskrs dočekuje bez porodice: Voleo bih da zaspim i probudim se u ponedeljak

14.04.2023

16:59

0

Autor: B. D.

Pevač je tužan jer je ovo prvi put da nije sa najbližima

Mikica Bojanić na ivici suza, jer Vaskrs dočekuje bez porodice: Voleo bih da zaspim i probudim se u ponedeljak
Mikica Bojanić - Copyright Printscreen Youtube/Zadruga Official

Mikica Bojanić, sin pevača Miloša Bojanića, ne krije tugu što Vaskrs dočekuje odvojen od svoje porodice, sa rijaliti cimerima. Sa knedlom u grlu i očima punim suza, on je govorio koliko mu teško pada što njegova supruga i deca nisu sa njim.

- Prvi put sam u nekom ovakvom projektu, što ne mogu da poredim sa tim da odem na put. To je na par dana, budem odvojen od porodice, pa mi je teško. Voleo bih da se sklonim, zaspim i da se probudim u ponedeljak. Nek su oni živi i zdravi, nadam se da je sve dobro, da u miru dočekaju Vaskrs. Neke stvari ne možeš da kupiš parama i te stvari nemaju cenu - rekao je Mikica sa knedlom u grlu. 

Printscreen Youtube/Zadruga Official
Mikica Bojanić

Filip Car je potom upitao Bojanića kako se to u njegovom domu proslavlja Vaskrs. 

- Generalno iz porodice nosimo ono kako su te učili i ti to prenosiš na svoju porodicu. Supruga i ja postimo ceo post, taj petak mi ništa ne menja, čekamo da se pričestimo. Najradosnije je to sa decom i to je najintresantnije, boje, sličice, svako ima svoja jaja, svoje boje, to mora da bude krečenje sledećeg dana. Kada sam bio preko, Bane i ja smo bili zajedno, ne postoji taj razlog da mi ne slavimo zajedno. Da li mi idemo kod njega ili on kod nas. Gledamo da budemo svi zajedno...Sada mi sve teže i teže pada ova razdvojenost - rekao je Bojanić.

Instagram printscreen/mikicabojanic
Mikica Bojanić

- Što kaže moj Bruno: "Čovek je krhk kao staklo, a u drugu ruku, tvrd kao čelik". Nema tog bića i te životinje koje je jača od čoveka - dodao je Car.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike