Mikica Bojanić proslavio 14 godina braka: Ja iz Srbije, ona iz Kanade, a sreli smo se u Americi, bila je to sudbina(FOTO)

04.06.2022

23:11

0

Autor: 24sedam

Sudbinska ljubav dogodila im se u Americi gde je pevač bio na turneji, a nakon samo tri meseca zabavljanja znao je da je ona "ta"

Mikica Bojanić proslavio 14 godina braka: Ja iz Srbije, ona iz Kanade, a sreli smo se u Americi, bila je to sudbina(FOTO)
2bd65608d588b669a9b4734def4f77600091ace6 - Copyright Mikica Bojanić sa suprugom Dušicom/Foto: Instagram/mikicabojanic

Pevač i sin Miloša Bojanića, Mikica Bojanić, nedavno je proslavio 14 godina bračnog života sa svojom suprugom Dušicom koja mu je podarila troje dece. 

Sudbinska ljubav dogodila im se u Americi gde je pevač bio na turneji, a nakon samo tri meseca zabavljanja znao je da je ona "ta".

Mikica je govorio o prvom susretu i nepoznatim detaljima iz njihovog života. 

- Upoznali smo se slučajno 2008. godine u Čikagu i ljubav je planula odman na prvom susretu. Ja sam tada bio na američkoj turneji, a ona je iz svog rodnog grada Vindzora u Kanadi, došla u Ameriku i eto, sudbina je odradila svoje. Zabavljali smo se tri meseca koliko sam ja bio u Americi, a posle toga sam je verio. Nekako sam osetio, znao da će ona biti moja do kraja života - priča pevač za Grand Online i otkriva kako ju je zaprosio. 

 

 

- Otišao sam prvo u Kanadu kod njenih roditelja, od oca i majke zatražio njenu ruku, pa tek onda nju pitao da li želi da su uda za mene i ostatak života provede sa mnom. Naravno, odgovor je bio potvrdan sa obe strane (smeh) - priseća se Mikica i nastavlja: 

- Ubrzo smo došli u Srbiju da je upoznam sa roditeljima, a venčali smo se godinu dana nakon preseljenja, kada je stigao naš prvenac, naša najveća radost, sin koji nosi dedino ime Miloš. Posle dve i po godine života u Novom Sadu, odlučili smo da se vratimo u Kanadu. Deset godina smo živeli "preko" i zajedno doživeli i lepe i one manje lepe trenutke. Naravno, kao u svakom braku dođe i do trzavica i teških momenata, ali se to zaboravi brzo jer je više onih lepih trenutaka koje zajedno proživljavamo već 14 godina.

Njihove emocije su kroz godine bile sve čvršće, pogotovo nakon što mu je Dušica podarila troje dece, sina Miloša i Marka i ćerku Anđeliju. Danas mu je supruga velika podrška i jedan je od glavnih pokretača, kada je reč o muzici. 

 

 

- Već 14 godina se međusobno podržavamo, ja imam veliku podršku od nje da se bavim muzikom i ona mi je glavni kritičar i oslonac. Takođe, ja nju bezuslovno podržavam u svemu u njenom poslu - kaže Mikica i otkriva koja je tajna uspešnog i dugogodišnjeg braka. 

- Nema originalnog recepta, najvažnija je ljubav, bez nje nijedan brak ne bi opstao. Takođe je bitno da među supružnicima postoji poštovanje, poverenje, tolerancija i da lako mogu da postignu kompromis. Mi to uspevamo već 14 godina i nadam se i verujem da ćemo još mnogo godina slaviti zajedno sa našim najvećim bogatstvom- decom- završava Bojanić.

Bonus video:

24sedam

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti