"Džukački je šta je Zvezdan uradio" Miloš Bojanić se umešao u svađu Mikice i Slavnića: Vrlo dobro znam šta pričam

25.04.2023

11:03

0

Ne opravdava prevaru

"Džukački je šta je Zvezdan uradio" Miloš Bojanić se umešao u svađu Mikice i Slavnića: Vrlo dobro znam šta pričam
Miloš Bojanić, Zvezdan Slavnić i Mikica Bojanić - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATAImages

Javnost, ali i ukućani imanja u Šimanovcima zgranuti su prevarom Zvezdana Slavnića koju je priredio Ani Ćurčić, iako je sada već i u šemi sa Majom Marinković, a na sve to Mikica Bojanić mu je poručio da je napravio džukački potez. 

Zvezdan se smrtno uvredio i nazvao ga folirantom, a nakon višesatnog haosa i razgovora dvojice prijatelja sukob su izgladili.

Tim povodom sve je komentarisao Miloš Bojanić, koji je zauzeo sinovljevu stranu.

- Mikica je po ko zna koji put pokazao da je realan i pošten. On je kao prijatelj podržao onda Zvezdanov postupak, želju, ali je osudio ponašanje kada je Ana u pitanju, to je ljudski. Bio je tu potpuno ispravan, to zna cela nacija. Osudio je to, ali je osudio i ipak je ostao i dalje uz njega - rekao je Miloš za Pink.rs, pa nastavio:

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Verovao je da su se Anđela i Zvezdan zaljubili, nije to prvi slučaj u životu da se dogodi ljudima ljubav, to je to. Prihvatio je to kao tako. Sada je Mikica shvatio da to nije to. Kada je rekao da je to džukački, mislio je na Zvezdanove postupke. Poštujem njihovo drugarstvo, tu sam za slogu, ljubav, druženje, sve, ali ukupno njegovi postupci su kompletno džukački, ako sve uzmemo u obzir, oba slučaja. Preživeo sam život, vrlo dobro znam šta pričam i možda nisam u pravu, ali to je moje mišljenje - rekao je Bojanić i zaključio:

- Zvezdan kaže da nema ništa protiv komentara, ali on ne bi tako drugu rekao... Napad je najbolja odbrana. Taj izraz "džukački" mogao je biti i kultivisaniji, ali to je termin mladih, tako se Mikica izrazio. Moj sin je objasnio to na svoj način, ali suština je ista. Vidim da su oni to izgladili, on Mikicu stvarno gotivi - zaključio je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike