Bile su najbolje prijateljice, a nije joj došla na sahranu: Maja Nikolić otkrila zašto se nije pojavila na kremaciji Lane Toković

19.05.2023

18:44

0

Obećala je da će se pojaviti na postavljanju urne za 40 dana

Bile su najbolje prijateljice, a nije joj došla na sahranu: Maja Nikolić otkrila zašto se nije pojavila na kremaciji Lane Toković
Maja Nikolić - Copyright Youtube printscreen / Balkan Info

Prijatelji i porodica juče su na Novog groblju u Beogradu na večni počinak ispratili muzičarku Lanu Toković. Pojedine kolege sa estrade takođe su prisustvovale kremaciji, a njena dugogodišnja prijateljica, pevačica Maja Nikolić, nije se pojavila.

Nikolićeva je teško podnela smrt prijateljice, a sada je priznala da joj je jako žao što nije prisustvovala sahrani.

Naime, Maja je sada objasnila zbog čega je bila sprečena da dođe, pa obećala da će doći na polaganje urne u Aleji zaslužnih građana.

RTS
Lana Toković

- Nisam mogla da stignem na kremaciju. Ja sam se javila Laninoj porodici i svima kome je trebalo. Bila sam u Nišu kod familije i nisam mogla nikako da dođem, jer sam imala neodložnih obaveza. Nas dve smo bile jako bliske, teško mi je sve ovo. Sigurno ću doći kada budu polagali urnu u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju, a to će pretpostavljam biti za 40 dana - rekla je Maja, prenosi Informer.

Inače pevačica se od Lane Toković oprostila ranije putem svog Instagram naloga.

- Svirale smo zajedno, pevale i radile zajedno i volela si me i brinula o meni kao o sestri! Hvala ti što si bila deo mog detinjstva i deo mog muzičkog života. Ne mogu da verujem, ne mogu da dođem sebi i u šoku sam da mi se bar nisi javila Lana moja draga, bar da smo se pozdravile. Bože pomozi Laninoj porodici da izdržimo ovu bol.

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Nikolić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike