Zorana Pavić skrhana bolom nakon ispraćaja Lane Toković na večni počinak: Otkrila sve o njenom poslednjem delu (VIDEO)

18.05.2023

16:32

0

Pevačica apelovala na Lanine najbliže da objave operu koju je napisala

Zorana Pavić skrhana bolom nakon ispraćaja Lane Toković na večni počinak: Otkrila sve o njenom poslednjem delu (VIDEO)
Zorana Pavić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Cenjena muzičarka Lana Toković danas je ispraćena na večni počinak na Novom groblju u Beogradu, a veliki broj kolega i prijatelja okupio se kako bi joj odao počast.

Pevačica Zorana Pavić bila je dugogodišnja prijateljica pokojne umetnice, a saznanje o njenoj smrti je podnela bolno. Sada je sa vidljivim bolom i knedlom u grlu skupila snage da progovori o Lani Toković i u teškom trenutku se osvrne na njen lik i delo.

- Napisala je jednu vanvremensku operu i ja apelujem na njene najbliže da sve urade da to zaživi. Ona je bila umetnik, muzičar, ne pevačica, harizmatična, duhovita. Imam potrebu još nešto da kažem, nismo se nas dve uvek slagale oko svega, imale smo momente da jedna drugoj kažemo sve u oči, imale smo svoj stav i jedna s drugom to delile - rekla je Zorana.

- Svaka je imala pravo na svoje mišljenje, i to se poštovalo. Ona je uradila himnu za 100 godina vazduhoplovstva "Leti sa mnom", koju sam ja imala privilegiju da pevam, radile smo i pesmu "Dosta je bilo". Stalno sam joj govorila: "Pusti Beoviziju, pusti to, operu ne može da stvori svako. " U toj operi postoji pleme gordih, pleme kukavica i pleme lojalnih. E zbog tih lojalnih toliko bih volela da njeni najbliži to objave, dobro je za sve nas, a i umetnik živi kroz svoja dela - završila je Pavićeva.

Šta je Zorana još imala da kaže nakon ispraćaja Lane Toković na večni počinak, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike