"Potukli su se, pa nastupali! Dobro se sećam" Duška Vučinić otkrila intrige iza kulisa Evrovizije: Ruslana oseća grižu savesti!

18.05.2023

18:51

0

Ovo kamere nisu zabeležile

"Potukli su se, pa nastupali! Dobro se sećam" Duška Vučinić otkrila intrige iza kulisa Evrovizije: Ruslana oseća grižu savesti!
Duška Vučinić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pre pet dana održano je veliko finale 67. Evrovizije u Liverpulu, a predstavnik Srbije Luk Blek osvojio je 24. mesto sa kompozicijom "Samo mi se spava", dok je pobedu odnela Lorin, predstavnica Švedske.

Luki je u Liverpulu društvo pravila dugogodišnja evrovizijska komentatorka, Duška Vučinić, koja je i ove godine svojim doskočicama o takmičarima iz raznih delova Evrope, Srbiju nasmejala do suza, a naročito tviteraše koji su je tokom tri večeri programa svako malo citirali.

ATAImages/ Antonio Ahel
Duška Vučinić i Luk Blek

Duška je sada otkrila nepoznate detalje sa najvećeg muzičkog takmičenja, i ispričala detalje onoga što kamere nisu zabeležile. Naime, ona se prisetila zanimljive anegdote o predstavnicima Azerbejdžana iz 2008. godine, kada se Evrovizija održala u Beogradu.

- Potukli su se ona dvojica sa krilima. Preslatki su bili, ali neposredno pre nego što su nastupili, u toaletu su se pošibali. Dobro se toga sećam, ali slatki su i vrlo ambiciozno su nastupali narednih godina kao država - prisetila se Vučinićeva u emisiji "Puls Srbije"

- Kod nas je nastupala Ruslana... Voleli smo Ruslanu, ali mi se čini da je ona imala malo grižu savesti što je 2004. pobedila Željka u finalu - priča Duška.

ATAImages/ Antonio Ahel
Duška Vučinić

Duška je i ovog puta komentarisala ovogodišnje učesnike, a poseban komentar imala je za pobednicu Lorin, što je nasmejalo milione gledalaca.

- Ja ne znam kako vama deluje, ali meni izgleda je kao da je u solarijumu, pa se bori da podigne gornji deo i da izađe iz njega - rekla je Duška nakon njenog nastupa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike