Duška i zaplakala usred „lajva"! Jedno ju je na „Evroviziji" baš ganulo, a evo šta svetski stručnjaci pričaju o Luku Bleku (FOTO/VIDEO)

14.05.2023

12:35

0

Nije uspela da se suzdrži

Duška i zaplakala usred „lajva"! Jedno ju je na „Evroviziji" baš ganulo, a evo šta svetski stručnjaci pričaju o Luku Bleku (FOTO/VIDEO)
Duška Vučinić, Luk Blek - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATAImages

Finalno veče „Evrosonga 2023", održano prethodne večeri, bilo je vrlo pažljivo uvežbano uzimajući u obzir da su domaćini imali zadatak da predstave svoju zemlju koliko i pobedničku, Ukrajinu, koja zbog situacije koja sada tamo vlada nije bila u mogućnosti da priredi šou uprkos nagradi koju su osvojili 2022. godine. Engleska, koja je tada prošla kao drugoplasirana, dala je sve od sebe - pa i uvrstila Ketrin, princezu od Velsa u čitav spektakl.

Kejt Midlton, Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest
 

Međutim, posle svega što se naređalo, naša Duška Vučinić na iznenađenje mnogih nije uspela da suzdrži emocije pošto se u revijalnom delu na sceni pojavio Dankan Lorens, pobednik „Evrosonga" od pre četiri godine u Tel Avivu.

On je u Liverpulu izvodio pesmu „You'll never walk alone" i na sceni su mu se pridružila još razna poznata evrovizijska lica, prezenteri, starije legende, pa i Ruslana sa dečijim horom. Taj trenutak ispraćen je ovacijama i širom Evrope, te suzama našeg poznatog „glasa iza Evrovizije".

 

 

- Ovo je bilo jako emotivno... Verujem da većina vas nije mogla da ostane imuna na ovo - kazala je Duška, u čijem se glasu čulo da ju je sve veoma ganulo tokom prenosa spektakla.

Inače, „New York Times" u to vreme vodio je veliki evrovizijski blog, gde su razni poznati novinari i kritičari, stručnjaci, ostavljali svoje poruke akonto onoga što bi videli. Predstavnik Srbije Luk Blek je takmičenje možda zaključio na 24. mestu, ali je i te kako oduševio sve one koji su bili u prilici da ga čuju i vide.

„Srbija mi je među favoritima", „Deluje kao mladi Robert Smit iz Kjura", „Malo je i kao Dipeš Mod", „Zgodni pisac stil, stoji mu", „Ostaje u uhu"... Bili su samo neki od komentara kojima su tokom bloga počastili pevača.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike