Aca Lukas na nastupu uhvaćen u zagrljaju bivše zadrugarke: Prisno su plesali, a usledio i poljubac (VIDEO)

19.05.2023

00:30

0

U duetu su izveli pesmu koju je on ranije prepevao sa Cecom

Aca Lukas na nastupu uhvaćen u zagrljaju bivše zadrugarke: Prisno su plesali, a usledio i poljubac (VIDEO)
Aca Lukas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas zakazao je jos jedan solistički koncert u Beogradskoj areni, sada već tradicionalno za svoj rođendan, 3. novembra. Međutim, predstojeći koncert će biti nešto drugačiji od ostalih, jer je iste večeri u Areni zakazana i premijera filma koji je inspirisan folkerovim životom, "Kafana na Balkanu" i biće premijerno prikazan pred oko 20 hiljada ljudi pred početak koncerta.

I dok publika nestrpljivo čeka jesen zbog projekata koje je najavio, pevač nastupa punom parom, a jedan od poslednjih nastupa održao je u noćnom klubu u Nemačkoj.

Naime, tokom nastupa u Štutgartu, Lukasu se na bini pridružila atraktivna brineta. Oni su čak i zapevali u duetu, a u jednom trenutku su bili slobodniji i u zagrljaju izveli hit numeru "Crni sneg", koju je pevač svojevremeno prepevao sa Cecom Ražnatović.

Reč je o pevačici Sandri Čaprić, koja se proslavila učešćem u talent-šou programu "Pinkove zvezde", a potom i u "Zadruzi 5".

Sanda je parirala Lukasu na bini, a sudeći po kadrovima, oni su veoma bliski. Sve vreme su se grlili, a Aca ju je u jednom momentu i poljubio. Da li tu ima nešto više od kolegijalnosti i prijateljstva, ostaje da saznamo, a atmosferu sa njihovog zajedničkog nastupa detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Podsetimo, Sandra Čaprić je tokom učešća u rijalitiju imala romansu sa Filipom Carem, zbog čega je imala niz okršaja i sukoba sa Dalilom Dragojević. Nakon Cara, Sandra se zbližila sa Markom Janjuševićem Janjušem, a njihova veza i dan-danas je misterija za javnost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike