Sandru Čaprić promenila nezgoda koju je doživela: Tek sada shvatam šta znači hodati, biti među ljudima...

13.08.2022

11:09

0

Autor: Marija Mitić

Pevačici je lekar rekao da ju je sam Bog spasao smrti

Sandru Čaprić promenila nezgoda koju je doživela: Tek sada shvatam šta znači hodati, biti među ljudima...
zadruga_zurka_11072022_0143 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Sandra Čaprić uspešno se oporavlja nakon što je zadobila brojne povrede posle pada sa kvada, kao i posle nekoliko operacija koje su usledile. Trenutno je smeštena u rehabilitacioni centar u rodnoj Ivanjici, gde je nakon nekoliko dana pebačena sa Banjice.

Ona je sada progovorila o mučnim i bolnim fazama kroz koje je prošla, a kaže da i dalje trpi velike bolove, zbog čega je na jakim medikamentima.

- Operacija je bila teška, oporavak je težak. Doktor mi je rekao:"Sandra, ti još uvek nisi svesna kroz šta si prošla. Bog te je spasao, nisi svesna kakvu povredu imaš". Sve je unutra popucalo. Pre operacije imala sam totalnu anesteziju, gde su morali da mi ispravljaju noge i vrate kuk u ležište, jer je skroz ispao iz ležišta. I dalje primam trodone, veliki su bolovi, teško spavam, ali doktori su relativno zadovoljni mojim napretkom. Ja sam sportista, a telo pamti.

ATAImages/Antonio Ahel
Sandra Čaprić

Kako kaže, nezgoda koja joj se dogodila je potpuno promenila, te sada na život gleda mnogo drugačije.

- Jako se trudim da se što pre vratim svom poslu, jer mi jako nedostaje. Sada tek shvatam šta znače neke stvari, hodati na dve noge, igrati, biti među ljudima. Otkako sam krenula na hodalicu, kada sam ponovo počela da učim ispočetka da hodam, mnoge stvari su se promenile u mojoj glavi. Zahvalila sam se Bogu što sam ostala živa. Jako sam srećna, tu su mi prijatelji, porodica, svaki dan dolaze da me obilaze, a pošto su zabranjene posete, viđamo se na terasi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike