Ćerku Mika Džegera uhapsili na Ibici! Šok detalji drame iz restorana: Uvrede prerasle u guranje, pa grebanje naočigled svih!

18.05.2023

16:45

0

Moraće i na sud zbog svojih postupaka

Ćerku Mika Džegera uhapsili na Ibici! Šok detalji drame iz restorana: Uvrede prerasle u guranje, pa grebanje naočigled svih!
Mik Džeger - Copyright Profimedia

Ćerka Mika Džegera, Džejd, uhapšena je na Ibici pošto je, prema navodida tamošnjih medija, napala nekoliko policajaca. Incident je izbio u jednom restoranu, a ona će zbog svojih postupaka ubrzo morati i da se pojavi na sudu.

Iza rešetaka je provela čitavu noć, pošto se najpre verbalno, a onda i fizički obračunavala s nadležnima i odbijala poslušnost. Dizajnerka nakita (51) bila je na prijateljskoj večeri tokom koje je, u jednom trenutku, postala nasilnički nastrojena.

Osoblje je pokušavalo da je smiri, međutim njoj i drugom gostu za tim stolom to se nimalo nije dopalo. Prijatelj je onda započeo svađu, pa i pretio ostalima koji su večerali u istom lokalu.

- Neko je oko devet zvao da prijavi nered. Dok je policija stigla, međutim, muškarac je napustio lokal pošto je dvojcu bilo rečeno da im neće dalje donositi pića. Prolaznik je zatim obavestio nadležne da neki muškarac maltretira ljude na ulici. Pošto nije želeo da kaže ni kako se zove, ali je nasrtao na njih, morao je biti uhapšen. Kada je ona „ušla u priču", prvo je viknula: „Glupa policija", a onda je nekog od njih gurnula, pa i udarila. Zatim su i nju uhapsili - objasnio je izvor s lica mesta za „Mirror" i dodao kako je Džegerova naslednica jednu policajku čak i ogrebala pošto joj je „pao mrak na oči".

Španski mediji takođe bruje o tome kako je Džejd završila iza rešetaka, ali još nije poznato hoće li dvojac otići na sud do kraja ovog dana ili početkom idućeg. Predstavnici za medije Džegerove ćerke i dalje ćute o svemu.

Džejd Džeger, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike