Kako je Rijana podnela hapšenje dečka? Pevačica ostaje na Barbadosu do daljeg, poznat i razlog zašto!

21.04.2022

09:40

0

Reper je uhvaćen po sletanju na aerodrom u Los Anđelesu, zbog drame koja se odvila u novembru 2021. godine

Kako je Rijana podnela hapšenje dečka? Pevačica ostaje na Barbadosu do daljeg, poznat i razlog zašto!
profimedia-0661990561 - Copyright Profimedia

ASAP Roki, reper s kojim pevačica Rijana čeka svoje prvo dete, uhapšen je na aerodromu u Los Anđelesu zbog pucnjave koja se dogodila novembra 2021. godine, a u kojoj je, prema pisanju stranih medija i on učestvovao. Navodno, on je zapucao tri do četiri puta, prema rečima žrtve, a izvor za „Entertainment Tonight" naglašava kako je sve to, posebno hapšenje, „rijana prilično teško podnela, najpre zbog drugog stanja".

- Ovo je poslednje što joj je sada trebalo. Nadala se miru, relaksaciji... Fokusirana je samo na bebu i porođaj koji joj se bliži - ispričao je insajder, naglasivši kako se hapšenju zbog izvesnog incidenta uopšte nije nadala.

Rokiju su stavljene lisice čim je izašao iz privatnog aviona kojim je i doputovao s odmora na kom je bio s izabranicom.

- Rijana je do sada držala sve konce u svojim rukama. Međutim, stvari su se promenile preko noći - tvrdi izvor, objašnjavajući koliko se pevačica uznemirila.

Rijana Profimedia
 

Prema daljim napisima, ona će do daljeg i ostati na Barbadosu, gde je i sama rođena. Planira baš tamo da se porodi i bez obzira na to što u Njujorku ima jake veze, Los Anđeles će kasnije biti „prva prava bebina kuća". Svakako, nekoliko meseci po porođaju provešće na ostrvu.

O hapšenju repera se ni ona, niti Roki, još nisu javno oglašavali.

Podsetimo, ovo nije jedini skandal „koji se poigrao sa srećom trudne pevačice". Hapšenje se odvilo u jeku priča o reperovoj navodnoj prevari, koju je oštro negirala - glavna akterka, dizajnerka cipela zbog koje ga je navodno pevačica bila ostavila.

Amina Muadi je na svom Instagramu objavila saopštenje u kom demantuje da se bilo šta tog tipa između nje i Rokija dogodilo.

- Verovala sam da lažima i prevarama koje se šire putem društvenih mreža ne treba davati na značaju, posebno ukoliko su ovoliko ružne. Verovala sam i da je ovaj trač naprosto izmišljen i da ga niko neće ni shvatiti ozbiljno. Međutim, u poslednja 24 sata sam razuverena. Ljudi su i te kako spremni da razgovaraju na razne teme i na razne načine iza ekrana. Granice ne postoje - počela je bila ona, prenose strani mediji.

- Pričaju i to bez pardona u vreme koje bi nekima trebalo da je najlepše na svetu. Iz tog razloga se i oglašavam. Ovo ne ugrožava samo mene, već i ljude koje izuzetno poštujem i volim. Dakle, dok Rijana nastavlja da uživa u drugom stanju i kao najbolje stilizovana trudnica, ja se vraćam svom poslu, a svima vama želim srećan praznični vikend - zaključila je Amina.

Amina Muadi Instagram printscreen/aminamuaddi
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike