Bivšoj zvezdi „Granda" razni sponzori nudili pomoć, ali ih je ona sve odbila: Svako na svoj način gradi karijeru!

18.05.2023

00:30

0

Talenat na poznatoj sceni pokazala je još 2007. godine i vremenom je postigla dobar uspeh

Bivšoj zvezdi „Granda" razni sponzori nudili pomoć, ali ih je ona sve odbila: Svako na svoj način gradi karijeru!
Jelena Marinkov - Copyright Youtube screenshot / Grand magazin, TV Grand

Jelena Marinkov, koja se domaćoj publici predstavila u okviru „Zvezda Granda" još 2007. godine, ispričala je kakvo je stanje nekad vladalo u pomenutom talent-šouu, te i da smatra da je danas takmičarima značajno teže po pitanju pronalaženja sopstvenog mesta na estradnom nebu. Ona se, inače, „u svoje vreme" takmičila s Katarinom Živković, Radom Manojlović, Dinčom, Milanom Stankovićem, koji su takođe svi ostvarili dobar uspeh.

- Mislim da je sada malo teže, jer kada smo se mi takmičili, bila je potpuno drugačija koncepcija. U nekom smislu što se tiče tog javnog eksponiranja, mislim da smo bili više u prednosti, jer je bio manji broj pevača - kazala je nekadašnja takmičarka dobro znanog šoua za jedne medije, pa se osvrnula na stručni žiri:

- Što se ostalih stvari tiče mislim da im je teže zbog žirija prvenstveno. Mada, imali smo mi i pevački žiri, novinarski i političari su čak dolazili. Komentarisao me je Ivica Dačić, sećam se! (smeh) - istakla je Jelena, pa se zatim dotakla estetskih korekcija za koje se bila opredelila.

Jelena Marinkov, Youtube screenshot / Grand magazin, TV Grand
 

– Kod mene je majka priroda, jedino sam zube uradila. Ostalo je sve moje, čak sam i zube normalne uradila, da ne „vrište" – nasmejala se pevačica, koja se i pre „Zvezda Granda" bavila muzikom.

Karijeru nije gradila na skandalima, zbog čega je danas svakako ponosna na sebe.

„Ovako mi je glava mirna!"

- Vodim se onom: „Use i u svoje kljuse“. Tu sam na terenu, radim i imam puno posla. Bilo je raznoraznih sponzora koji su se nudili da mi pomognu, a ja nisam bila spremna na taj korak. Ovako mi je glava mirna. S obzirom na to u kakvim vremenima živimo, svašta se dešava, ali svako na svoj način gradi karijeru. Mada, mnogo se i pevača pojavilo, čini mi se da su se izgubile prave vrednosti i da se primat daje više drugim stvarima umesto pevanju. Došlo je vreme bluda, razvrata i nemorala, a ja nisam taj profil devojke - kazala je ona nedavno za „Grand".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike