„Kako te nije sramota da me pljuješ kao pevača?" Snežana Đurišić brzo odgovorila na opasku Dragana Stojkovića Bosanca! (FOTO)

13.05.2023

09:15

0

Nije joj se dopalo ono što je čula, pa je morala da odreaguje

„Kako te nije sramota da me pljuješ kao pevača?" Snežana Đurišić brzo odgovorila na opasku Dragana Stojkovića Bosanca! (FOTO)
Snežana Đurišić - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Lidija Matić iz tima Snežane Đurišić i Dragan Đurić, kom je Ceca Ražnatović mentorka, pripredili su za članove žirija i fanove šoua prethodne večeri u „Zvezdama Granda" pravi narodni duel. Lidija je izvodila pesme „Bitku sam izgubila" i „Slađano moje", dok se Dragan predstavio s numerama „Pokloni poljubac prijatelju starom" i „Moj sokole". 

Oboje, pokazali su da su dosta radili i pripremali se, što su pevači iz odlučujućih stolica i te kako nagradili. Otišli su direktno u idući krug talent-šoua, ali ipak, ne tako mirno. Naime, „palo" je bilo „peckanje" između Snežane Đurišić i Dragana Stojkovića Bosanca

Dragan Stojković Bosanac, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Bosanac je prvi dao svoj komentar i najpre se obratio mladoj pevačici. Pozdravio je njenog oca Josipa, kog odavno poznaje, a onda joj i kazao:

– Prva pesma, dobro je to bilo, ali meni je zvučalo kao da peva Snežana, ali u malo lošijem izdanju – izjavio je on, zbog čega ga je koleginica brzo prekinula. 

– Kako te nije sramota da me pljuješ kao pevača? Sram te bilo – uzvratila je ona.

– Znaš šta Snežo, nisam ja Mili, vodi računa – odgovorio je zatim on, međutim Đurišićeva ga je „presekla" rečima kako ona ne može da bude Mili, što je sve bilo nasmejalo, pa su se strasti i stišale. 

Sa druge strane, harmonikaš je Draganu zamerio što je pevao obe spore pesme, nakon čega je Saša Popović prozvao Viki Miljković. Ona je izrevoltirano istakla kako njene kolege samo pričaju, a ništa ne kažu i kratko zaključila da su oba takmičara bila super.

Marija Šerifović onda je prvo dala svoj sud o Lidiji, koja je izvela pesmu njene majke.

„Da li je to prokletstvo zbog Verice..."

– Lidija, druga pesma, jako dobro pogođeno, odlično, prva pesma, pevala si tačno na tvoj način, ali da li je to prokletstvo zbog Verice, ona sve to tako nežno, a ti si mi otpevala hladnjikavo. Kandidat broj dva, prva pesma super, druga pesma udavi me, ali ja tebe volim – konstatovala je ona, dok je Ana Bekuta za razliku od nje smatrala da je Matićeva pomenutu numeru u stvari izvela emotivno. 

Lidija Matić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Za drugog kandidata i te kako je, pak, imala primedbu. 

– Dragane, nije mi se dopao izbor pesama. Bio si bolji u prošlom krugi, radije sam ti dala glas prošli put - naglasila je ona, sa čime se Aleksandar Milić Mili složio, kao i Đorđe David. 

Ipak, oboje su im bili dobri. Tada, usledile su čestitke za pevače, na koje su mentori i ponosni zbog rezultata koji su postigli u ovom krugu

Dragan Đurić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike