„Karleuša ne može da se peva u haljini do zemlje!" Zbog kritika Đorđa Davida, Ceci pala klapna: Ne mora baš ni u gaćama! (FOTO)

13.05.2023

09:40

0

Posle duela Jovane Veljković i Milice Trajkov, podigla se ogromna prašina

„Karleuša ne može da se peva u haljini do zemlje!" Zbog kritika Đorđa Davida, Ceci pala klapna: Ne mora baš ni u gaćama! (FOTO)
Ceca Ražnatović i Đorđe David - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Jovana Veljković i Milica Trajkov dale su prethodne večeri sve od sebe, ne bi li se plasirale u idući krug talent-šoua „Zvezde Granda". Veljkovićeva je izvela „Kad bi bio blizu", kao i hit „Upravo ostavljena", dok je njena scenska suparnica odabrala pesme „Ja volim svoj greh" i „Motori".

Upečatljivim scenskim nastupom i te kako je privukla pažnju pa i izvukla glas više od Jovane, međutim, nijedna nije zadovoljila baš sve kriterijume odlučujućih.

Jovana Veljković, Printscreen „Zvezde Granda"
 

– Ja sam obema dala glas. Kandidatkinja broj jedan je bila bolja u prvoj pesmi, a Milica je bila bolja u drugoj. Stoji ti ta energija, nastup, dopao mi se ceo performans, potrudila si se i podrška za obe – istakla je Ceca Ražnatović, posle koje se komentarisanju priključila njena kuma Viki Miljković i složila se sa svime što je Ražnatovićka izjavila.  

Milica Trajkov, Printscreen „Zvezde Granda"
 

– Meni se od svega dopala opšta agresija druge kandidatkinje u drugoj pesmi. Savet kandodatkinji jedan, dobro promisli, fokusiraj se, jer ti je druga pesma bila loša, a nju pevaš u baražu. Malo me je iznendio ovaj program - kazala je zatim Marija Šerifović, posle čega je u studiju ponovo nastao opšti šou, samo zbog žirija.

„Moraš da pokažeš makar koleno..."

Đorđe David, Printscreen „Zvezde Granda"
 

– Ne može Jelena Karleuša da se peva u haljini do zemlje. Ona je ludak, ona je jahač apokalipse, moraš da pokažeš makar koleno – istakao je bio Đorđe David, što je Cecu prilično iznerviralo.

Ne mora baš ni u gaćama da peva. Neka peva kako hoće, bitno je da tačno otpeva, a ne kako se obukla - dobacila je ona.

Ceca Ražnatović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Snežana Đurišić složila sa kolegama i njihovim kritikama, pa otkrila kako nije dala šesti glas jer „nije bilo dovoljno za direktan prolazak dalje". Dragan Stojković Bosanac pohvalio je zatim Jovanino pevanje i svedeni stajling, pa Milicu za energiju. Na kraju, Ana Bekuta obratila se svojoj kandidatkinji i posavetovala je da presluša svoje snimke sa probe.

– Milice, to što si dobila od Marije glas, a pevala si njenu pesmu, to je za mene dovoljno. Snežana ne da je pogrešila, ovo je za šest glasova – zaključio je onda Aleksandar Milić Mili.

Jovana Veljković, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike