Švarcenegeru je razvod teško pao, a sad uživa s novom devojkom: Mariji i meni treba dati Oskara šta smo sve prošli!

18.05.2023

07:45

0

Rastanak je finalizovan 2021, skoro deset godina pošto je ona podnela papire za isti

Švarcenegeru je razvod teško pao, a sad uživa s novom devojkom: Mariji i meni treba dati Oskara šta smo sve prošli!
Marija Šrajver i Arnold Švarceneger - Copyright Profimedia

Arnold Švarceneger otvorio je dušu o svom razvodu od Marije Šrajver, koji je finalizovan 2021. godine, skoro čitavu deceniju pošto je ona podnela papire za isti. Prethodno, nešto više od dve su proveli zajedno, a u trenutku kada je Marija rešila da je dosta, Arnoldu je istekao drugi mandat guvernera Kalifornije.

Sve je „puklo" jer se pročulo o njegovom vanbračnom sinu Džozefu Bejni, kog je dobio s kućepaziteljkom Mildred, čije prezime mladić i danas nosi. Prema njegovim rečima, razvod mu je „izuzetno teško pao" i smatra ga „sopstvenom propašću" - u intervjuu za „The Hollywood Reporter", koji je objavljen u utorak. Dok je upoređivao sebe s likom kog igra u seriji „FUBAR" koja se prikazuje na „Netfliksu", razmatrao je najpre o tome da li, možda, Lukov brak ne funcioniše delom zato što je varao, te da li je to namerno gotovo autobiografski priređeno.

Marija Šrajver i Arnold Švarceneger, Profimedia
 

Švarceneger je, podsećanja radi, tačno dva meseca pre nego što je Šrajverova zatražila razvod istupio u javnost s informacijom da je s Mildred, koja je dugo radila za porodicu, dobio naslednika.

- Bilo je smešno jer... Kao da je dokumentarac. Razlika je samo u tome što Luk, u seriji, prevaru ne smatra prevarom pošto je to uradio zbog posla. Njegova žena je sve brzo prebolela jer on nikad i nije bio kod kuće, a čovek je sada u deilemi zbog ćerke i, tek samo potajno, još je zaljubljen u svoju ženu. Naslednica mu se, inače, bavi istim poslom kao on, pa da li će i njeni odnosi da propadnu... U mom pravom, privatnom životu, sve je bilo baš za*ebano. To je bila moja velika propast - objašnjavao je Arnold.

Na pitanje da li mu nedostaje brak, odgovorio je kratko i jasno:

- Ne.

Ipak, imao je ubrzo šta da doda.

- Razvod mi je, posebno u početku, mnogo teško pao. Vremenom sam uspeo da nastavim dalje. Imam divnu devojku Heder Miligan, ona je fizioterapeut i to vrlo uspešan. Ponosim se njom i volim je - naglasio je.

Heder Miligan i Arnold Švarceneger, Profimedia
 

„Treba da nam daju Oskara!"

Sa bivšom je ostao u korektnim odnosima, ali moralo je „na mišiće".

- Dobri smo prijatelji, bliski smo i zadovoljni time kako su naša deca odrasla, odnosno kako smo ih vaspitali. I posle čitave drame, zajedno smo slavili Dan majki, Božić, Vaskrs, sve rođendane... Da se dele Oskari za razvod, Marija i ja bi trebalo da dobijemo jedan jer ni na koji način nismo našom pričom ugrozili mlađe. Koliko su oni dragi, mili, sve su to povukli od nje. Ja sam bio zadužen za disciplinu i radne navike - objasnio je Švarceneger.

Stara fotografija Marije Šrajver i Arnolda Švarcenegera, Profimedia
 

Marija i Arnold su u braku, inače, dobili četvoro dece - ćerke Kristinu (31) i Ketrin (33), te sinove Kristofera (25) i Patrika (29).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike