Posle 10 godina sudske borbe: Arnold i Marija Švarceneger zvanično razvedeni

29.12.2021

22:03

0

Ovo je epilog najšokantnije i najbolnije holivudske prevare

Posle 10 godina sudske borbe: Arnold i Marija Švarceneger zvanično razvedeni
AP070817032801 (1) - Copyright AP photo

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver rastali su se pre deset godina, ali tek sada su i zvanično razvedeni! Kako javljaju američki mediji, par je lako uspeo da se dogovori o starateljstvu njihove dece, budući da je dvoje od četvoro koje imaju zajedno bilo maloletno u trenutku njihovog rastanka.

Ali, problem je nastao zbog zajedničke imovine. Kako se navodi, ona je procenjena na čak 400 miliona dolara, a sada su napokon uspeli da je podele na jednake delove. Ono što je otežalo ceo proces bilo je to što njih dvoje nisu potpisali predbračni ugovor 1986. godine, kada su se venčali.

AP photo
 

Razlog za njihov rastanak znaju svi - prevara, koja je uzdrmala svet Holivuda. Marija je, posle 30 godina braka, primetila da Džozef Baena, sin njihove kućne pomoćnice Milded Patricije Baene liči na Arnolda. 

Budući da je Mildred bila u njihovom domaćinstvu dve decenije, da su bile trudne u isto vreme, da je Marija s Arnoldom bila na Džozefovom krštenju i da je tako bliska s njom, ona nije mogla da poveruje u to da bi Arnold mogao da bude njegov otac, ali Mildred joj je odmah priznala.

Švarceneger je priznao da je 1996. godine imao odnose s kućnom pomoćnicom u gostinskoj kući na svom imanju u Kaliforniji dok je Marija s decom bila na odmoru, a on je ostao u Los Anđelesu zbog snimanja filma "Betmen i Robin". Nakon što je Mildred zatrudnela, nije ni pomišljao da bi on mogao da bude Džozefov otac, ali je to shvatio kada je dečak, koji je često boravio u kući Švarcenegerovih, počeo da liči na njega.

AP photo
 

On je odmah počeo finansijski da pomaže Mildred i njihovom sinu, a danas imaju blizak i fantastičan odnos, ali je odmah nakon priznanja preljube ostao bez supruge Marije. Glumac je više puta istakao da se nada pomirenju i da nikad neće prestati da pokušava da dođe do oproštaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike