Švarcenegera iskopirao vanbračni sin! Pokrenuo lavinu komentara (FOTO/VIDEO)

12.10.2022

19:05

0

Do 13. godine, inače, nije ni znao da mu je Arnold otac

Švarcenegera iskopirao vanbračni sin! Pokrenuo lavinu komentara (FOTO/VIDEO)
Arnold Švarceneger - Copyright Profimedia

Televizijska ličnost i trenutno zvezda „Plesa sa zvezdama", Džozef Bejna, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera, privukao je ogromnu pažnju javnosti pošto je iskopirao poznatog tatu u okviru ovog šoua. Naime, kako bi se prilagodio filmskoj večeri emisije, prerušio se u Konana iz 1982. godine.

Obukao je kožni kilt, pa i napravio frizuru kakvu je Arnold svojevremeno nosio za potrebe pomenutog ostvarenja. „Šlag na torti" bila je i muzika iz filma, koju je iskoristio pokazujući se.

Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera, Instagram screenshot / joebaena
 

Ovim potezom pokrenuo je lavinu komentara kako prijatelja, tako i fanova na Instagramu, koji su ga uveravali da bi i te kako mogao da postane novi Konan.

Ko je Džozef?

Ova mladić, inače, do svoje 13. godine nije imao pojma da mu je Švarceneger tata. Prema napisima stranih medija, njegova majka Mildred Patriša Bejna imala je aferu s poznatim glumcem u periodu kada je radila kao kućepaziteljka za njega.

Rođen je 1997. godine.

Arnold je bio u braku s Marijom Šiver tada, a Mildred je, pošto je saznala da je u drugom stanju, napustila njihov dom, ne bi li „kruna njihove ljubavi" ostala tajna.

Sina Džozefa podizala je u Bejkersfildu (Kalifornija), oko 100 milja severno od Los Anđelesa.

- Živeli smo skromno. To je gvatemalska četvrt, da tako kažem. Ipak, čitava majčina strana je gvatemalska. Imamo baš dosta porodice iz Kolumbije i sve je to veliki deo mene - otvorio je bio dušu on jednom prilikom za tamošnji „Men's Health".

Džo tečno govori i jezik. Na svoje je poreklo izuzetno ponosan. Pošto je počeo i javno da se eksponira, nije uzeo Arnoldovo prezime, jer nije želeo da neko pomisli da „preko njega želi da se proslavi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

 

Sa 13 je počeo neodoljivo da podseća na glumca, pa je tajna njegove majke ipak morala da bude otkrivena. Javnost je za sve saznala 2011, dok je Švarceneger postao svestan svega još kada mu je vanbračni sin imao osam godina. Marija je postala sumnjičava pa mu se suprotstavila zbog svega tokom jedne seanse i pred terapeutom. Zatim, objavila je knjigu „Total Recall: My unbelieveably true life story".

On joj je kasnije uputio izvinjenje, posle kog su oboje plakali.

- Bio sam osmi razred, peti ili šesti čas je bio u pitanju, sećam se dobro tog dana. Pozvan sam da izađem sa časa. Majka mi je došla. Rekla je: „Moramo da idemo, sve više ljudi zna za tebe i ko ti je otac" - ispričao je Džozef prisećajući se trenutka kada je čitava njegova porodična priča ugledala svetlost dana, brujala je tamošnja štampa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike