Nije htela da razočara majku, pa postala zavisnica? Velika borba najmlađe ćerke Arnolda Švarcenegera zbog lekova

05.05.2021

21:01

0

Kao mala bila je hiperaktivna, zbog čega je isprva i započela terapiju. Međutim, kasnije, nastavivši je, sve je preraslo u veliki problem, na koji nikako ni

Nije htela da razočara majku, pa postala zavisnica? Velika borba najmlađe ćerke Arnolda Švarcenegera zbog lekova
Copyright Arnold Švarceneger Profimedia

Najmlađoj ćerki Arnolda Švarcenegera, rediteljki Kristini Švarceneger, u detinjstvu je otkriven poremećaj pažnje zbog kog je počela da uzime izvesne tablete. Sa njima, nije imala nikakvih problema –  pomagali su joj i te kako, ali samo dok nije otišla na fakultet. Govoreći javno o svojoj nekada hiperaktivnosti, stranim medijima priznala je kako je zbog stresa koji ju je sačekao na studijama i velike želje da ne razočara majku Mariju, terapija prerasla u zavisnost.

Kristina je uspela da se iščupa, ali više ne želi da ćuti o tome koliko je zavisnost od lekova opasna. Zato, o svemu je popričala javno, u nadi da će podići svest publike, kada su ovakve stvari u pitanju.

Katarina i Kristina Švarceneger Profimedia

Takođe, zajedno sa majkom iskoristila je i jednu od najvećih striming platformi, za koju je još 2018. napravila dokumentarac o potencijalnim opasnostima „Aderala”, koji doktori u Americi često preporučuju svim uzrastima, kada su hiperaktivnost i poremećaji pažnje u pitanju, što ju je veoma zabrinulo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike