Bivša Švarcenegerova žena otvorila dušu o razvodu: Išla sam u manastir i ćutala o preljubi!

07.02.2023

21:37

0

Teško se pomirila sa činjenicom da njen dugogodišnji partner ima drugu

Bivša Švarcenegerova žena otvorila dušu o razvodu: Išla sam u manastir i ćutala o preljubi!
Marija Šrajver i Arnold Švarceneger - Copyright AP photo

Poznata novinarka Marija Šrajver potražila je savet u manastiru nakon razvoda od slavnoga glumca Arnolda Švarcenegera 2011. godine, piše Page Six. Tokom gostovanja u podkastu ‘Making Space‘ otvoreno je progovorila o razgovoru koji je vodila s časnom sestrom iz jednog zatvorenog manastira, a priznala je da je nakon tog razgovora jecala.

U podcastu “Making Space” 67-godišnja Marija se prisetila kako joj je spomenuta časna sestra rekla da "ne može da dođe i živi tu, ali da ima dozvolu da izađe i postati Marija". Bivša prva dama Kalifornije priznala je da pre razgovora "nikada sebi nije dala dozvolu da prepozna svoje osećaje, da bude ranjiva, da bude slaba ili da je bace na kolena". Umesto toga, govorila je da je "svet kriv za to".

Šrajverova se prisetila i kako je pri napuštanju manastira naknadno sebi dala "dozvolu da počne da uči".

AP photo
Marija Šrajver i Arnold Švarceneger

Naime, njen i Švarcenegerov razvod dospeo je na sve naslovne strane nakon što je glumac, koji sada ima 75 godina, priznao da ju je varao s njihovom kućnom pomoćnicom, Mildred Patricijom Baenom, desetak godina ranije.

Švarceneger i Baena dobili su sina po imenu Jozef, koji sada ima 25 godina, a Arnold navodno nije bio svestan da je Jozefov otac sve dok njihov sin nije postao tinejdžer.

Nakon što je Arnoldova "izdaja" izašla na videlo, Marija je podnela zahtev za razvod u julu 2011., koji nije bio okončan sve do decembra 2021. godine.

U julu naredne godine, porota je odlučila da bivša dopisnica "Datelinea" ima pravo na polovinu novca koji je njen bivši muž zaradio tokom njihovog braka.

AP photo
Marija Šrajver i Arnold Švarceneger

Šrajverova i zvezda "Terminatora" su pre razvoda dobili četvoro dece: 33-godišnju Ketrin, 31-godišnju Kristinu, 29-godišnjeg Patrika i 25-godišnjeg Kristofera.

Iako je Marija dugo ćutala o neverstvu svog bivšeg supruga nakon što je tražila "poštovanje i privatnost", Arnold se tom temom pozabavio u svojim memoarima "Total Recall" iz 2013. godine. Dve godine kasnije, rekao je Hovardu Sternu da je "situacija bila teška" za njegovu decu.

- Dogodilo se i sada moramo videti kako ćemo dalje, zar ne? - rekao je tada bivši guverner Kalifornije, koji je priznao i ljubavnu vezu s Bridžit Nilsen.

Profimedia
Marija Šrajver i Arnold Švarceneger

Njihova deca su se o očevoj preljubi oglasila na Tviteru.

- Malo usporenje na životnom putu. Srećom, imamo hamere, preletećemo preko njih - napisao je Patrik.

Njegova starija sestra dodala je kako ovo definitivno nije lako, ali ceni njegovu ljubav i podršku pri oporavku. Zaključila je kako će zauvek voleti svoju porodicu.

Marija je u epizodi navedenog podkasta objasnila da je ponovno procenila "svaki aspekt" svog života nakon skandala. Pitala se koja je bila njena uloga i šta je mogla da učini drugačije i bolje, ali ipak smatra da je dala sve od sebe u teškom trenutku.

Profimedia
Marija Šrajver

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike