Kim Kardašijan se zanela u fotošopu i napravila greške koje su izazvale gnev javnosti: Pitam se da li je svesna da vidimo to (FOTO)

18.04.2023

07:45

0

Osuli paljbu po slavnoj starleti

Kim Kardašijan se zanela u fotošopu i napravila greške koje su izazvale gnev javnosti: Pitam se da li je svesna da vidimo to (FOTO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan svakim svojim potezom izaziva burne reakcije javnosti širom sveta, a u poslednje vreme često je na meti kritika, budući da su mnogi uvereni da znatno uređuje fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama.

Rijaliti zvezda je sada zbog nove objave na Instagramu našla na udaru javnosti, a komentari da fotošopira lice i telo samo pljušte.

Pažnju na ovoj fotografiji, na kojoj se vidi kako Kim pozira u kupaćem kostimu, privukla je njena ruka, odnosno prst koji je “nestao”. Mnogi su komentarisali kako je njen prst na desnoj strani izbrisan, a unutarnja strana stopala na levoj nozi pikselizovana, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

“Čekaj, gde je srednji prst?”, “Pitam se da li je ona svesna da mi vidimo koliko su njene fotografije loše fotošopirane”, “Postaje apsurdno koliko uređuješ fotografije. Samo objavi normalnu sliku. Nikoga nije briga. U četrdesetim si godinama”, samo su neki od komentara koji su se nizali izpod sporne fotografije.

Nešto ranije, na društvenim mrežama su se pojavila i poređenja fotografija koje objavi Kim, sa fotografijama koje objave njeni prijatelji, a reč je o istom događaju.

Inače, Kim Kardašian je nedavno privukla pažnju svojom objavom s privatnog after-partija "Dolče i Gabane" u Milanu, na kojoj se može videti kako pozira u haljini od zmijske kože.

Mnogi korisnici društvenih mreža su i tada pisali da je koristila filtere ili programe za uređivanje fotografija, što se i dokazalo kada su drugi objavili fotografije na kojima je najpoznatija starleta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Podsetimo, nedavno je dojeknula vest da će se Kim naći kao glumica u novoj sezoni kultne serije "Amerikan Horor Stori", što je izazvalo podeljene reakcije javnosti. Pre Kim, u popularnom serijskom ostvarenju glumila je i pevačica Lejdi Gaga, a o njenoj ulozi bludne vampirice u petoj sezoni "Hotel" se i dan-danas priča.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike