Ivana Milenković nije dala otkaz na RTS, ali je otkrila zašto je nigde nema: Sve se iskombinovalo, prestala sam da spavam

16.05.2023

11:01

0

Voditeljka ima velike planove

Ivana Milenković nije dala otkaz na RTS, ali je otkrila zašto je nigde nema: Sve se iskombinovalo, prestala sam da spavam
Ivana Milenković - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Vest da je Ivana Milenković dala otkaz na RTS zaintrigirala je mnoge, naročito što nisu bili poznati razlozi, ali se ona sada oglasila i objasnila zašto je nema na malim ekranima toliko dugo.

Kako je istakla, jeste reč o velikim promenama, ali ne i o odlasku sa Javnog servisa.

- Najpre moram da kažem da to apsolutno nije istina, nikada nije bilo nikakve priče o otkazu, niti da je meni neko dao otkaz, niti da ja dajem otkaz na RTS-u. Prosto, radim na novom projketu, to je emisija kojoj se izuzetno radujem - započela je priču Milenkovićeva, pa dodala:

Amir Hamzagic/ATAImages
Ivana Milenković

- Uskoro ćete gledati i mene i druge kolege koje učestvuju. Reč je o nečemu što sam oduvek htela da radim, što mi je prilično blisko. Jutarnji progam je svakako nešto što sam mnogo volela, jedna velika škola, jer pet sati živog programa kada prođete ništa više ne može da bude izazovno za vas u smislu prisustva u programu, osim možda otvaranja nekih novih tema.

Izuzetno mi je drago što mi se ukazala prilika da u ovom novom TV formatu ispoljim neke svoje ideje i kao urednik, a samo voditelj emisije što sam radila u jutarnjem programu. Znači vest o mom otkazu je potpuno neistinita - kaže voditeljka RTS, dok na pitanje šta je to što je dovelo do promene u njenoj karijeri, kaže da je jutarnji program prestala da radi isključivo zbog sopstvenog zdravlja i sna koji je bio narušen.

- Sve se iskombinovalo, zaista sam volela da radim jutarnji prigram. Radila sam ga tri godine, nekad i po četiri puta nedeljno... Jednostavno moj organizam to više nije mogao da izdrži, naime, prestala sam da spavam i bilo mi je izuzetno teško. Radite nešto što volite, ali jednostavno zbog zdravlja toga morate da se odreknete. Pokušavala sam, radila sam ja u takvom stanju, zaspite na sat vremena, taj ciklus od sat do dva sata, i kada vam je san najslabiji budite se i to ne samo u situacijama kada sam radila, nego čak i kada nisam vodila jutarnji progam.

24sedam
Ivana Milenković

 

Prestala sam jednostavno potpuno da spavam, organizam je bio izutetno slab, imunitet mi je opao i lekari su mi preporučili odmor. Međutim, ono što je mene prilično iznenadilo jeste da čak i kada sam bila na bolovanju taj san, pa trebalo je jedno tri do četiri meseca da to postepeno počne da se vraća u normalu, i da ja opet budem ona stara - poručila je Ivana za Telegraf.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike