Voditeljka RTS o lapsusu koji se prepričavao: Smestili su mi sa druge televizije!

03.01.2023

21:53

0

Ispričala je kako je došlo do neprijatne situacije koju pamti

Voditeljka RTS o lapsusu koji se prepričavao: Smestili su mi sa druge televizije!
Ivana Milenković - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Ivana Milenković jedno je od zaštitnih lica Javnog servisa, a gledaoci je rado prate u "Jutarnjem programu".

Svakome se desi da pogreši, pa tako i njoj, a jedan lapsus će je pratiti veoma dugo i to pamti kao jako loše iskustvo pre svega zato što su joj smestili nešto sa druge televizije.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Ivana Milenković

- Uvek se dešava nešto. Mislim postoje situacije, ali dogodila se jedna posebna koja je meni ostavila traumu. Dogodio se jedan izmišljeni lapsus, gde sam ja kao poželela glumcu da se zarazi od korone, što se naravno nije dogodilo već je sve to premontirano. Dobili smo pogrešnu informaciju, mislili smo da nije mogao da dođe jer je zaražen, što zapravo nije bila istina već je bio u kontaktu sa zaraženom koleginicom - priča Ivana za Telegraf i nastavlja:

- Mi se nismo čuli sve do tog trenutka, i s obzirom na to da je razgovor tekao preko Skajpa, ja sam ga pitala kako se oseća i on je tada demantovao da je zaražen. Bilo mi je malo neprijatno ali nastavili smo normalno konverzaciju. Ja sam normalno rekla da se nadam da će biti dobro i da neće biti zaražen, međutim secnuli su taj deo, i kako sam dobila informaciju, to je sa jedne druge televizije, pa je ispalo da sam mu poželela da se zarazi. To se širilo poput požara. Dobila sam razne epitete koje nisam zaslužila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Milenković

Ivana je, inače, vodila brojne emisije, ali "Jutarnji program" je za nju poseban.

- Jutarnji program je trening. Kad prođete pet sati uživo programa, i svih neizvesnosti, možete da radite sve, jer stvarno nemate vremena za to. Ja sam bila u početku veliki tremaroš. Svakako mi nedostaje da pravim program, da kreiram, osmišljam... Volela bih da u budućnosti radim nešto gde bih mogla da se potpišem kao urednik - istakla je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike