Obožavali ste je u jutarnjem programu RTS-a: Svi se pitaju gde je nestala voditeljka Ivana Milenković (FOTO)

14.05.2023

14:54

2

Ispod njenih objava pljušte komentari, a sve zanima samo jedno

Obožavali ste je u jutarnjem programu RTS-a: Svi se pitaju gde je nestala voditeljka Ivana Milenković (FOTO)
Ivana Milenković - Copyright 24sedam

Voditeljka Ivana Milenković važi za jedno od najlepših TV lica u Srbiji, a svojom harizmom i energijom osvojila je srca širokog auditorijuma, a godinama je deo Radio Televizije Srbije.

Ivana je završila Muzičku školu „Vatroslav Lisinski“ nakon čega je upisala Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu gde je završila osnovne i master studije, a upisala je i doktorske studije na odseku za ekološku i bioklimatsku arhitekturu.

Novinarstvom je počela da se bavi 2011. godine, kao autor priloga iz arhitekture u emisiji „Sve boje života“ na RTS-u. Vodila je i „Kontekst 21“, „Studio znanja“ i „Kulturni dnevnik“, a potom je prešla na jutarnji program Javnog servisa, gde je i stekla najveću popularnost. Zbog velike popularnosti, njen izostanak iz ove emisije nije mogao da prođe nezapaženo.

Amir Hamzagic/ATAImages
Ivana Milenković

Gledaoci širom Srbije se od početka marta pitaju šta je sa voditeljkom, a mnogi joj ostavljaju komentare ispod objava na Instagramu.

„Zasto Vas nema na televiziji?“, „Šteta što nije više na RTS, nema je dugo“, „Lepa fotografija kao i uvek. Nas ipak u ovom trenutku najviše interesuje vaš trenutni status s obzirom da ste javna ličnost izuzetno draga mnogim gledaocima. Vaše nepojavljivanje na televiziji je i te kako primetno. Pozdrav“, „Pa Ivana gde si ti? Svaka čast tvojim koleginicama ali mi je neobičan jutarnji program bez tebe. Navikao sam na tvoj jutarnji osmeh“, nizali su se komentari ispod Ivaninih objava.

Instagram printscreen/_ivana_milenkovic_
Komentari ispod objave Ivane Milenković

„Hajde Ivana, vraćaj se u Jutarnji. Počeće da skupljaju peticiju da te vrate na posao“, napisao je jedan Ivanin obožavalac, na šta je ona odgovorila smajlijem.

„Još da nam poželiš dobro jutro na RTS-u, biće sve ok“, „Pozdrav za najlepši osmeh, samo da znaš da nam fališ na malom ekranu“, glase komentari ispod voditeljkinih poslednjih dest objava.

Inače, samo dva meseca pre nego što je prestala da se pojavljuje na malim ekranima, Ivana je u javnosti otkrila pojedine detalje iz svog privatnog i poslovnog života.

- Još od malih nogu sam imala neku želju i ljubav za posao ispred kamera. Išla sam na glumu kao dete, na različite kurseve za jezike. Završila sam nižu i višu muzičku školu, sve mi se to dopadalo ali nekako smatrala sam da to nije ozbiljan posao. Htela sam da završim arhitekturu ili medicinu i tako sam završila arhitekturu i moram da priznam da volim to, ali u tom trenutku sam upisala doktorske studije, počela da dajem ispite, ali nije bilo mnogo posla i onda se ukazala prilika za jednu emisiju ‘Sve boje života’ i ja sam radila rubliku ‘Ivanine priče o arhitekturi’ sve mi je bilo čudno, imala sam i tremu ali sve se da savladati“ - pričala je voditeljka, prenosi Nova.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Ivana Milenković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike