Nataša Bekvalac dirljivim snimkom čestitala rođendan sestri: Emotivnim rečima otkrila mnogo o njihovom odnosu!

15.03.2023

11:23

0

Jedna drugoj su najveća podrška

Nataša Bekvalac dirljivim snimkom čestitala rođendan sestri: Emotivnim rečima otkrila mnogo o njihovom odnosu!
Nataša i Kristina Bekvalac - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Sestre Bekvalac naširoko su poznate po svojoj harizmi i privrženosti, a mnogi mogu da im pozavide na porodičnom odnosu i podršci koju jedna drugoj pružaju, što su mnogo puta dokazale.

Nataša Bekvalac dugi niz godina sarađuje sa mlađom sestom, stilistkinjom Kristinom Bekvalac, u čiji modni ukus slepo veruje i bez pogovora oblači sve što joj Kristina izabere. 

Bekvalčeva je sada emotivnim snimkom na svom Instagramu raznežila hiljade pratilaca, čestitavši rođendan sestri Kristini uz emotivnu poruku.

Iako slika govori više od hiljadu reči, te se iz emotivnog zagrljaja može zaključiti koliko su vezane, Nataša se sestri javno obratila dirljivom porukom.

- Srećan rođendan, i da nisi moja sestra po krvi, moja duša i srce opet bi te izabrale. Volim te rođena. Bela moja - napisala je Nataša.

ATAImages/ Antonio Ahel
Kristina i Nataša Bekvalac

Inače, sestre Bekvalac su vrlo uspešne u svom poslu, a ono što intrigira javnost kada su one u pitanju, svakako je ljubavni život. Javnost je bila iznenađena nakon što se Kristina dva puta udala i dva puta razvela od istog čoveka, dok je Natašin ljubavni život sada već istorija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike