Luk Blek dominirao na sceni u finalu Evrovizije: Publika u transu, Liverpulska arena zagrmela od ovacija! (VIDEO)

13.05.2023

21:39

1

Sudeći po reakcijama publike u Areni, sledi nam visok plasman

Luk Blek dominirao na sceni u finalu Evrovizije: Publika u transu, Liverpulska arena zagrmela od ovacija! (VIDEO)
Luk Blek - Copyright Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest

Veliko finale 67. Evrovizije je u toku, a sve detalje najprestižnijeg muzičkog takmičenja možete pratiti iz minuta u minut na našem sajtu

Na velikoj sceni u Liverpulu upravo je nastupio naš Luk Blek i atmosferu doveo do usijanja. Publika u Areni je bila van sebe tokom performansa za alternativnu kompoziciju "Samo mi se spava", koja je pobrala simpatije širom Evrope. 

Luk je dao sve od sebe i nastupio nikad energičnije, što je publika pozdravila konstantnim ovacijama i gromoglasnim aplauzom na kraju.

Korisnici društvenih mreža, takođe su pružili veliku podršku našem predstavniku, a internet se usijao tokom njegovog nastupa.

Mnogi evrovizijski fanovi smatraju da pozicija nastupa pod rednim brojem pet nije dobra za plasman, budući da postoji mogućnost da se odrazi na glasanje, jer će do početa glasanja mnogi izvođači ostaviti utisak na publiku.

 

 

Gledaoci sa područja Srbije nisu u mogućnosti da glasaju za našeg predstavnika, kao i svake godine, međutim, od ove godine publika širom sveta i zemlje koje ne učestvuju direktno u takmičenju, moći će da daju svoj glas.

Njihovi glasovi će se voditi kao "ostatak sveta", a biće uračunati kao da dolaze iz jedne države. Oni će moći da glasaju samo putem interneta, dok gledaoci iz zemalja koje se takmiče glasaju, kao i do sada, SMS porukama.

Profimedia
Luk Blek

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike