Luk Blek uživo iz Liverpula neposredno pred početak finala Evrovizije: Žao mi je što ću poslednji put nastupiti na ovoj sceni

13.05.2023

20:04

0

On je istakao da mu je sada mnogo lakše nego u polufinalu

Luk Blek uživo iz Liverpula neposredno pred početak finala Evrovizije: Žao mi je što ću poslednji put nastupiti na ovoj sceni
Luk Blek - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Luk Blek, predstavnik Srbije na ovogodišnjoj, 67. Pesmi Evrovizije, nastupiće peti po redu, sa pesmom "Samo mi se spava". Nepunih sat vremena pred početak spektakla, Luk se uključio uživo u dnevnik RTS.

Kako je istakao, njemu je sada mnogo lakše zato što je ostvario veliki cilj da uđe u finale.

Profimedia
Luk Blek

- Pozdrav svima u Srbiji. Krećem sa rasterećenijim mislima ovog puta jer smo ostvarili veliki cilj, a to je ulazak u finale. Bilo je teško, velika konkurencija - rekao je Luk Blek, pa dodao:

- Ono zašto sam zavoleo Evroviziju je što stalno ima koncerata, pa je samim tim i teže jer je više favorita. Žao mi je što ću poslednji put nastupiti na ovoj sceni, ovo ću pamtiti celog života i trudiću se da ovaj nastup bude samo uživanje. 

Promo
Luk Blek

Luk je, inače, dao i izjavu za BBC televiziju, koja je emitovala prilog sa njim, predstavivši ga kao čoveka koji živi u njihovoj zemlji, ali ih ne predstavlja na Evroviziji.

Finale ovog takmičenja možete pratiti iz minuta u minut na našem blogu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike