Stanje na kladionicama tik pred finale Evrovizije: Lorin ne pušta prvo mesto, Izraelka šeta, a Albanka poslednja! (FOTO)

13.05.2023

20:20

0

Situacija se menja iz minuta u minut

Stanje na kladionicama tik pred finale Evrovizije: Lorin ne pušta prvo mesto, Izraelka šeta, a Albanka poslednja! (FOTO)
Lorin - Copyright Profimedia

Do početka velikog finala 67. Evrovizije ostalo je nešto manje od sat vremena, a vatreni fanovi širom Evrope broje sitno kako bi uživali u spektaklu koji su pripremili predstavnici 26 zemalja koje se večeras bore za evrovizijski trofej.

Predstavnik Srbije, Luk Blek, sa svojom alternativnom kompozicijom "Samo mi se spava" nastupa pod rednim brojem 5, što su mnogi okarakterisali kao loš znak, jer će do trenutka glasanja mnogi drugi izvođači ostaviti utisak na publiku.

I dok mnogi prognoziraju pobednika, situacija na kladionicama se menja iz minuta u minut. Na prvom mestu je ubedljivo i dalje predstavnica Švedske, Lorin, kojoj je i veštačka inteligencija ChatGPT predvidela pobedu večeras. To bi bila njena druga pobeda na ovom muzičkom takmičenju.

Printscreen/eurovisionworld.com
Evrovizijske kladionice

Odmah iza Švedske, nalazi se energični Finac, dok je na treće mesto u poslednjem trenutku izbio prošlogodišnji pobednik, Ukrajina.

Ono što je interesantno, jeste da je Ukrajina do pre nekoliko minuta bila na petom mestu, dok je na trećem mestu bila mlada Noa Kirel iz Izraela sa pesmom koja je zaludela Evropu "Unicorn". Luk Blek se trenutno nalazi na 23. poziciji, dok je najlošije kotirana Albanija.

Situacija je neizvesna, što će biti do samog kraja glasanja, kada ćemo saznati ko je pobednik ovogodišnje Evrovizije. Putem našeg sajta sva dešavanja sa velike scene iz Liverpula, možete pratiti uživo iz minuta u minut.

Od ove godine uvedene su i novine u glasanju, te publika širom sveta može da glasa za svog favorita putem posebne aplikacije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike