Luk Blek oduševio Evropu, a stigla podrška i sa zvaničnog profila Evrovizije: Iznenadićete se kada vidite kako su ga nazvali!

13.05.2023

22:17

0

Pljušte pohvale sa svih strana

Luk Blek oduševio Evropu, a stigla podrška i sa zvaničnog profila Evrovizije: Iznenadićete se kada vidite kako su ga nazvali!
Luk Blek - Copyright Profimedia

Veliko finale Evrovizije je u toku, naš Luk Blek je nastupio peti po redu, a Liverpulska arena je zagrmela od ovacija tokom i nakon njegovog performansa.

Ono što je posebno interesantno, jeste što se na zvaničnom Tviter nalogu manifestacije pojavio tvit posvećen našem predstavniku, uz karakterističan pozdrav i simbol koji prati čitavu kampanju Luka Bleka i alternativne kompozicije "Samo mi se spava".

Naime, oni su napisali "Hello" (Zdravo) i to sa emotikonom jastoga koji zaštitini znak našeg predstavnika.

Sva dešavanja sa finala Evrovizije u Liverpulu, detaljno možete pratiti uživo na našem sajtu iz minuta u minut.

Takođe, tu je objavljen i deo njegovog nastupa gde su ga nazvali srpskim pop alhemičarem koji se probudio.

Luka je nastupio peti po redu, a gledaoci sa područja Srbije nisu u mogućnosti da glasaju za našeg predstavnika, kao i svake godine. Međutim, od ove godine publika širom sveta i zemlje koje ne učestvuju direktno u takmičenju, moći će da daju svoj glas.

Njihovi glasovi će se voditi kao "ostatak sveta", a biće uračunati kao da dolaze iz jedne države. Oni će moći da glasaju samo putem interneta, dok gledaoci iz zemalja koje se takmiče glasaju, kao i do sada, SMS porukama.

Eurovision Song Contes
Redosled nastupa u finalu Evrovizije

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike