Voditelj usred finala „Evrosonga" prozvao Milana Stankovića: Od kaiša do frizure, sve je „snimio" pa osuo paljbu! (VIDEO)

16.05.2022

20:03

0

Pevač je Srbiju, inače, predstavljao na ovom takmičenju 2010. godine sa pesmom „Ovo je Balkan"

Voditelj usred finala „Evrosonga" prozvao Milana Stankovića: Od kaiša do frizure, sve je „snimio" pa osuo paljbu! (VIDEO)
profimedia-0691021785 - Copyright Profimedia

Usred finalne večeri 66. takmičenja za „Pesmu Evrovizije", voditelj šoua „prozvao" je Milana Stankovića - nekadašnjeg predstavnika Srbije, iz 2010. godine.

On je tada izvorio pesmu „Ovo je Balkan", a sada se zbog stajliga za potrebe iste našao na listi „najgore odevenih", bar prema rečima jednog od lica ovogodišnjeg takmičenja.

Milan Stanković Youtube screenshot / Eurovision Song Contest
 

Ovaj detalj iz finala mnogima je s naših prostora zapao za oko i sarkastični komentar nije baš pobrao simpatije. Na listi „kostima koji se pamte", inače, našle su se i „Moje 3".

- Jedna učesnica je ponela tradicionalnu kozju krunu, inspirisana istorijom Pirinejskog poluostrva - pričao je „kao kroz šalu" voditelj, pa se osvrnuo i na Milana Stankovića iz 2010.

- Ma, čekajte! Samo pogledajte ovo... Plavi bolero - top, bele pantalone, plavi kaiš, purpurno crvene čizme... Bob frizura sa izblajhanim plavim šiškama - dodao je bio u svom stilu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike