Iza zatvorenih vrata Marije Mikić i Jovana Pantića! Pevačica prava zaljubljena tinejdžerka: Evo kakve poruke šalje izabraniku! (FOTO)

13.05.2023

10:20

0

Kako vreme odmiče, njihova ljubav sve je veća

Iza zatvorenih vrata Marije Mikić i Jovana Pantića! Pevačica prava zaljubljena tinejdžerka: Evo kakve poruke šalje izabraniku! (FOTO)
Marija Mikić i Jovan Pantić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Mikić i Jovan Pantić već izvesno vreme uživaju u ljubavi. Često na svojim društvenim mrežama oduševljavaju fanove delićima svoje privatnosti, pa i ne čudi što je pevačicin verenik i ovoga puta pobrao sve simpatije - pokazavši kakve mu ona poruke šalje čak i kad su oboje kod kuće.

- Požuri sa kupanjem, nedostaješ mi - napisala mu je ona na ceduljici, pa provukla ispod vrata, što ga je i samog raznežilo.

Marijina poruka upućena Jovanu, Instagram screenshot / jokarica89
 

Odnedavno, Marija i Jovan roditelji su i jednog dečaka. Mikićeva se porodila početkom ovog meseca, a udruženim snagama, ponosni roditelji sinu su dali ime Milija. Ovo je posebno emotivno vreme za čitavu porodicu, uzimajući u obzir da im se novi član tek pridružio.

- Milija liči na mene. Jednu crtu ima na Jocu, ali je više na mene. Za ime smo se zajedno odlučili, jer je lepo i staro, iako do poslednjeg trenutko nismo znali da će defitinitvno biti to - kazala je poznata majka za okupljene medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam, pošto je sa bebicom krenula svojoj kući.  

Prethodno, dobili su ćerku Đurđu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike