Marija Mikić izašla iz porodilišta sa sinom Milijom: Pevačica otkrila nove detalje o svojoj porodici (FOTO/VIDEO)

08.05.2023

13:31

0

Rekla je i na koga beba liči

Marija Mikić izašla iz porodilišta sa sinom Milijom: Pevačica otkrila nove detalje o svojoj porodici (FOTO/VIDEO)
Marija Mikić i Jovan Pantić - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Marija Mikić porodila se sa sinom 4. maja, a danas je po mamu i bebu došao srećni tata Jovan Pantić u GAK "Višegradska".

Pevačica se porodila prirodnim putem, te su roditelji odlučili da nasledniku daju ime Milija, dok malenu Đurđu trenutno čuvaju Marijina majka i sestra.

Jovan je u bolnicu stigao mnogo ranije kako bi dočekao verenicu, te poneo i poklone, a po napuštanju porodilišta otkrili su nove detalje o svojoj porodici. 

- Milija liči na mene. Jednu crtu ima na Jocu, ali je više na mene. Za ime smo se zajedno odlučili jer je lepo i staro, iako do poslednjeg trenutko nismo znali da će defitinitvno biti to - rekla je Marija prisutnim medijskim ekipama, te dodala da je porođaj protekao lako i brzo, a da je beba dobila ocenu deset.

- Nadam se da će ga Đurđa lepo prihvatiti. Jedva čekamo da vidimo kako će da reaguje kad stignemo kući s bebom - ispričala je Mikićeva i dodala da su "i ona i Joca plakali od sreće".

Ona se čak i našalila pred novinarima: "Vidimo se uskoro opet ovde". Ipak, naglasila je da ne planira uskoro još jedno dete, a da je prvi sledeći nastup posle porođaja zakazala za jul.

 

Podsetimo, zbog masakra koji se dogodilo u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je K. K. usmrtio devetoro, a ranio šest osoba, Pantić nije organizovao proslavu povodom rođenja deteta. 

- Marija, moj si ponos! Danas bi trebalo da sam najsrećniji čovek na svetu i negde u duši i jesam, zahvalan sam na deci i Mariji. Ali sam i jako tužan zbog svega što se desilo juče, te tako ne bih davao nikakve izjave, a ni Marija. Prosto, nije trenutak za takve stvari, jako smo se potresli.

Šta je još pevačica otkrila o porođaju, pogledajte u video snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike