"Samo ja mogu 30. rođendan da dočekam bez dece, a 31. sa dvoje": Marija Mikić o trudnoći, odnosu sa suprugom i pehu koji je doživela (VIDEO)

26.01.2023

10:31

0

Ona je sinoć dobila veliko priznanje u svojoj karijeri, a verenik je bio tu kao najveća podrška

"Samo ja mogu 30. rođendan da dočekam bez dece, a 31. sa dvoje": Marija Mikić o trudnoći, odnosu sa suprugom i pehu koji je doživela (VIDEO)
Marija Mikić - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Marija Mikić je sinoć zablistala na "Music Awards Ceremony 2023" (MAC) dodeli nagrada, a kako i ne bi, kada je u njene ruke došlo priznanje za najbolju žensku pop numeru za pesmu "Kombinacije".

Pre nego što će dobiti ovu značajnu nagradu, Marija je razgovarala na predstavnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Prvo na šta se osvrnula jeste njen stajling, tačnije raskošnu crnu haljinu koja se vukla po podu. 

Privatna arhiva/Marija Mikić
Marija Mikić

- Moj stilista je odlučio da izađe iz kalupa, ja sam bila malo nesigurna, ali kad sam je obukla, rekla sam "Ma idemo". Osećam se kao Dženifer Lopez u onom filmu "Senator i sobarica", kada su je obukli i sredili, kada je izašla iz trenerke. Lepo mi je, lepo se osećam - rekla je pevačica, pa nastavila:

- Oduvek nosim trenerke i majice, najteže mi je kad moram za nastupe da se sredim, našminkam i obučem, ja sam kao neki dečak, u ovome ne znam da se ponašam (smeh). Nisam sakrila stomak, imali smo, evo otkriću vam sada, jedan peh sa haljinom, kako sam ustala, tako mi se odšio taj deo, nadam se da se ne vidi, imam jednu iglicu, nadam se da neću da se ubodem (smeh).

Za dve godine se svašta promenilo

Kako se ova dodela nagrada nije održavala nekoliko godina zbog pandemije, Marija je priznala da joj je nedostajalo, a onda se našalila na svoj račun šta se to promenilo kod nje za dve godine.

- Samo ja mogu 30. rođendan da slavim bez dece, a onda 31. da dočekam sa dvoje! (smeh). Jedva čekam da imam tu fotografiju da ih oboje držim u naručju. To mi je najveći uspeh u životu. 

ATAImages / Milan Maričić
Marija Mikić

Kao što je poznato, Marija čeka sina koji će doći na svet kroz nekoliko meseci, a priznaje da i dalje ima mučnine. 

- Nisu prestale, ali to ne utiče na moj posao, samo ne smem da jedem barem pola sata pred nastup. Ali ako sin bude kao Đurđa, nek imam mučnine do kraja života, izdržaću sve. Nastupaću do sredine februara i to je to, mislim da je vreme da se posvetim drugim stvarima - rekla je Marija. 

Privatna arhiva/Marija Mikić
Marija Mikić

Joca je uvek uz mene

I protekle večeri, kao i inače, Mariju prati njen verenik Jovan Pantić, koji je i sinoć, u crnom odelu i beloj košulji, parirao svojoj dragoj.

- Uvek me prati, imala sam sreće i maštala sam o tome. Pogotovo sad kad sam u drugom stanju, dok nastupam, kaže nikad ne zna šta može da se desi, da mi pozli, uvek bude tu. Nikad se ništa nije desilo, hvala Bogu, ali je meni psihički lakše kada je tu. Mi smo tim - zaključila je Marija.

24sedam/Katarina Mihajlović
Marija Mikić i Jovan Ristić

Šta je još ispričala, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike