Oglasio se verenik Marije Mikić nakon rođenja sina! Neće praviti proslavu: U duši sam najsrećniji čovek na svetu, ali i tužan!

04.05.2023

14:39

1

Jovan je za 24sedam otkrio da je sve prošlo u najboljem redu, ali da je događaj od juče nešto što je oboje jako pogodilo

Oglasio se verenik Marije Mikić nakon rođenja sina! Neće praviti proslavu: U duši sam najsrećniji čovek na svetu, ali i tužan!
Marija Mikić, Đurđa i Jovan Pantić - Copyright Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Marija Mikić se porodila danas u GAK "Višegradska" i na svet donela sina, a ponosni roditelji su mu dali ime Milija. Ovim povodom se za 24sedam oglasio i njen verenik Jovan Pantić.

On se zahvalio svima na čestitkama, ali su oboje rešeni da se uzdrže od daljeg komentarisanja zbog situacije koja je juče potresla Srbiju.

- Sve je prošlo u najboljem redu, Marija i Milija su super. Hvala doktorima i sestrama iz Višegradske što su i ovog puta bili uz Mariju - poručio je on za 24sedam, pa dodao:

- Marija, moj si ponos! Danas bi trebalo da sam najsrećniji čovek na svetu i negde u duši i jesam, zahvalan sam na deci i Mariji. Ali sam i jako tužan zbog svega što se desilo juče, te tako ne bih davao nikakve izjave, a ni Marija. Prosto, nije trenutak za takve stvari, jako smo se potresli. Hvala vam na čestitkama.

Jovan je takođe objavio fotografije iz porodilišta, gde na jednoj Marija drži sina u naručju, dok na drugoj mali Milija drži mamu za prst.

- Milija Pantić! Postao sam otac još jednog dečaka. Hvala ti hrabra moja, hvala ti nasmejana moja, hvala ti dobra moja, hvala ti posebna moja, hvala ti devojčice moja, hvala ti ljubavi moja, hvala ti Marija moja. Hvala ti što su ti deca i porodica ispred svega. Nemam toliko hvala koliko ti zaslužuješ, i niko nije nečiji koliko si ti moja, a ja tvoj. I dalje sam više tvoj nego svoj. Starimo! Volim te - poručio je Jovan Mariji. 

Privatna arhiva
Marija Mikić i Jovan Pantić

Nažalost, velika tragedija koja je juče pogodila Srbiju ostavila je trag na sve nas. Zbog toga je Jovan odlučio da, u ovom trenutku, neće praviti veliko slavlje povodom rođenja sina.

- Želim da se obratim prijateljima: Zbog jučerašnje tragedije koja je zadesila našu Srbiju i poštovanja prema deci i porodicama koje su doživele sinoćnu tragediju, nemam snage za bilo kakvo slavlje kako je to inače planirano, već ćemo obeležiti u krugu najuže porodice. Hvala na razumevanju. 

Privatna arhiva
Marija Mikić i Jovan Pantić

Podsetimo, Marija je jutros primljena u porodilište, a tamo su je ispratili Jovan i njihova ćerka Đurđa, koja je mahala mami.

Sada već četvoročlana porodica će uskoro ponovo biti zajedno u njihovom novom domu, koji su nedavno pazarili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike