Pre „Zvezda Granda", ovaj pevač je nekoliko meseci proveo na građevini: Nije mi bilo druge! (VIDEO)

05.05.2023

17:55

0

Sa namerom da pomogne svojoj porodici, otišao je u Beč pa „zavrnuo rukave"

Pre „Zvezda Granda", ovaj pevač je nekoliko meseci proveo na građevini: Nije mi bilo druge! (VIDEO)
Aleksandar Simić - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Aleksandar Simić, pre nego što se proslavio u „Zvezdama Granda", nekoliko meseci proveo je u Beču i na građevini ne bi li pomogao svojoj porodici.

On se tog životnog perioda uopšte ne stidi i, kako kaže, radio je sve poslove iako možda ne izgleda kao neko kome bi to pošlo za rukom.

- Otišao sam sa četiri godine u Beč, ali smo se vratili jer moji roditelji nisu želeli da živimo tamo. Međutim, u vreme korone sve se zatvorilo, tada sam prestao da idem i na Muzičku akademiju. Pošto moji rade sa garderobom, a otac i svira, nismo imali kuda – objašnjavao je on u emisiji „Grand parada", a onda dodao:

„Za porodicu ginem!"

Onda sam se i ja vratio u Beč kako bih pomogao svojoj porodici. Dao sam sve od sebe i, hvala Bogu, pomogao sam im. Radio sam sve poslove na građevini, iako možda ne izgleda da sam po građi za taj posao, bar sam čvrst, a pogotovo za porodicu ginem.

Podsetimo, Simić je s Nenadom Osmanovićem, kao „Duo Grand", bio i „u trci" za Liverpul, gde će se ove godine održati „Evrovizija". Dvojac je izvodio pesmu koju je Saša Popović i nešto više od decenije čuvao, sve dok se ovi talentovani momci nisu pojavili na sceni poznatog talent-šoua.

Sa druge strane, kako je Aleksandar izgledao za vreme rada na građevini, možete pogledati na snimku koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike