Zbog njene smrti mu se promenio život! Voja Nedeljković: Od tada imam strah kada mi je nešto mnogo lepo

11.05.2023

13:56

0

Taj povratak s letovanja će uvek pamtiti

Zbog njene smrti mu se promenio život! Voja Nedeljković: Od tada imam strah kada mi je nešto mnogo lepo
Voja Nedeljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditelj Voja Nedeljković u mlađim godinama doživeo je porodični gubitak, koji mu je najteže pao jer je reč o njegovoj baki koja ga je gotovo odgajila.

To je, kako je rekao, bio prvi put da je na duši osetio šta znači ostati bez nekog bliskog. 

- Ja, mator konj, idem s njima u Španiju i mama je morala ranije da se vrati, jer je baka bila bolesna. Ja ostanem sam s tatom i bude mi fenomenalno. Ludilo, Španija, Ljoret de Mar! Pre 40 godina - evocirao je uspomene voditelj, ne sluteći tada kakva ga vest čeka. 

- Tata mi je tek kada smo se vratili u Beograd, pred spuštanje aviona, rekao da mi je baka umrla, i da se zapravo zbog toga mama ranije vratila sa letovanja. To mi je bio prvi emotivni jak gubitak, jer to je žena koja me je, uslovno rečeno, podigla. Naučila me je da pišem - emotivno je rekao Voja, a onda se prisetio detaljno tog perioda: devojke, odlaska u vojsku...

- Osećaj na te uspomene čuvam uvek kada mi je nešto lepo. Jer tada mi je bilo prelepo. Čekala me je devojka kod kuće, ja u Španiji. Sve je egzaltirano. Idem uskoro u vojsku, nema veze, upisao sam fakultet. I onda spuštanje. Mama je tu, biće u crnini. On je namerno ćutao tih nekoliko dana, nije hteo ništa da mi kaže, da me pusti da mi to bude dobro i lepo - priča vodtelj "Zvezda Granda", prenosi Grand.online, a zatim dodaje kako se posle toga osećao.

Instagram printscreen/voja.nedeljkovic
Voja Nedeljković

-  Zato od tada imam jedan mali strah - kada mi je nešto mnogo lepo, malo se uštinem ili stavim kamičak u cipelu da me malo žulja, da ne prizovem nešto tako, jer se bojim da ne naiđe nešto iza ćoška. Kao i kada je nešto mnogo ružno, pa mora da se desi nešto lepo - objašnjava Nedeljković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike