Potresna ispovest sestre Merime Njegomir koja se bori sa rakom: Imala sam osam kancera, sada bijem najtežu bitku

12.05.2023

22:02

0

Pevačica se ne predaje

Potresna ispovest sestre Merime Njegomir koja se bori sa rakom: Imala sam osam kancera, sada bijem najtežu bitku
Nina Pavić - Copyright Youtube screenshot Grand Magazin TV Grand

Nina Pavić, sestra pevačice Merime Njegomir, lavovski se bori sa opakom bolešću više od dve decenije. I dok prećutno tuguje za sestrom, ona se povukla iz medija i kako kaže, sada bije najtežu bitku, jer je kancer prešao u metastazu.

- Ako svojom pričom ubedim bar jednu devojku, ženu da ode kod lekara na preventivni pregled i da tako spasem nečiji život, biću srećna - započinje priču Nina koja nikad nije želela da potresnim detaljima iz svog života „kupi“ poene kod publike i okoline.

Printscreen ,,Nikad nije kasno"
Nina Pavić

- Nikad nisam htela da pričam o bolesti, ne volim to, jednostavno ne želim druge ljude da opterećujem stvarima koje nisu lepe. I u vreme takmičenja u „Nikad nije kasno“ sam vodila bitku sa kancerom, ali nisam htela da pričam o tome, želela sam da me ljudi slušaju, a ne da me sažaljevaju zbog bolesti - kaže pevačica i otkriva da se više od dve decenije bori sa kancerom: 

Printscreen Youtube/ nikadnijekasno
Nina Pavić, Merima Njegomir

 

- Moja borba traje od 2001. godine, imala sam osam kancera, na žalost sada metastaze i sada bijem onu najtežu bitku. Do sad je bilo osam malignih tumora za 23 godine, ali je bilo lakše, uklone se, nekoliko terapija i to je to, ovo je sad mnogo neizvesnije, ali ne dam se i nadam se pobedi. Četvrti put idem na hemioterapiju, ovu poslednju sam počela u decembru i ne predajem se, iako je teško - ispričala je Nina za „Grand“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike