Rekla si mi da si malo umorna i da ti se spava: Sestra Merime Njegomir otkrila detalje njihovog poslednjeg razgovora

20.12.2021

10:51

0

Nina Pavić je neutešna zbog odlaska pevačice, i priželjkuje da je sve što je snašlo njenu porodicu samo ružan san

Rekla si mi da si malo umorna i da ti se spava: Sestra Merime Njegomir otkrila detalje njihovog poslednjeg razgovora
merima njegomir (5) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tuga zbog odlaska Merime Njegomir ne jenjava, a to pokazuje i emotivna poruka koju je objavila pevačicina sestra Nina Pavić. Naime, ona je evocirala uspomene na poslednji razgovor sa svojom Meri, kako ju je inače, zvala, i istakla da žali što nisu uspele da se vide pre nego što je Merima izgubila bitku sa opakom bolešću.

Nina je uz snimak snimak pesme „Zajdi, zajdi” koju je pevala njena sestra prisetila njihovog poslednjeg razgovora, a potom priznala da je muči neopisiva tuga zbog njenog odlaska.

Printscreen Facebook/Nina Pavic
 

- Idu praznici, vreme želja. Ja imam samo jednu, da je to što sam te na sutrašnji videla poslednji put, a na jučeraŠnji poslednji put čula, bude ružan san. Tad si mi rekla da si dobro i da si samo malo umorna i da ti se spava i da ti javim svoje rezultate, brinula si. Rekla sam ti da ne brineš i da ću ja biti dobro samo ako ti budeš dobro. Odgovorila si: „Važi”, a ja ti rekoh: „Spavaj, čujemo se”, a onda su mi javili da si zaspala. Od tad su dani dugi, noći jos duže, a jutro najtužniji deo dana jer se pitam da li sam budna ili spavam i kad će ovaj ružan san da prođe, predugo traje - napisala je Nina. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Merima je iza sebe ostavila četvoro dece, tri ćerke i sina, kao i sestru Ninu Pavić, za koju je bila veoma vezana. Preminula je 20. novembra posle teške borbe sa opakom bolešću, a na večni počinak ispratili su je njeni najbliži, porodica, prijatelji i kolege. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike