Karleuša o životu Saše Vidića: Bolela ga je nepravda, neshvaćen je kao i svi veliki umetnici

24.04.2023

14:12

1

Pevačica je dugi niz godina sarađivala sa kreatorom

Karleuša o životu Saše Vidića: Bolela ga je nepravda, neshvaćen je kao i svi veliki umetnici
Jelena Karleuša - Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Čuveni kreator i stilista Saša Vidić je preminuo u 53. godini u KBC Bežanijska kosa gde je primljen sinoć u kasnim satima u teškom stanju.

Vest da je preminuo Vidić potresla je javnost, a o njegovoj prerarnoj smrti oglasila se pevačica Jelena Karleuša sa kojoj je Saša sarađivao i o kojoj je imao samo reči hvale. 

- Duboko me je potresla vest o Sašinoj smrti. Šta se to nadvilo nad nama da odlaze mladi ljudi…. Nisam još dobila informaciju šta je razlog smrti, ali mogu i bez toga da kažem, Sašu je boleo život koji ga nije mazio i koji je bio previše nepravedan prema umetniku kao što je bio on. Bio je genijalan, talentovan i poseban - započela je priču Jelena i dodala:

Instagram printscreen/karleusastar/miloshph
Jelena Karleuša

- Njegov trag u modnom dizajnu ostaviće traga zauvek jer je on obeležio čitavu jednu epohu na ovim prostorima. Tugu je skrivao neverovatnim smislom za humor, bio je britkog uma i visoke inteligencije, neprilagođen ovom svetu i sistemu. Bolela ga je nepravda, bio je hrabar, pravičan i odvažan da govori ono što drugi nisu smeli - počela je Jelena i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Vidić

- Neshvaćen kao i svi veliki umetnici. Saša je modni dizajner koji mi je prvi pružio ruku na početku moje karijere i pozvao me da budem zaštitno lice njegovog brenda "Broz". Za njega sam uradila i prvu modnu reviju. Do današnjeg tragičnog dana, bili smo u dobrim odnosima, često komunicirajući na temu svega što nas je zajedno pogađalo. Najiskrenije saučešće njegovoj porodici koja sigurno zna da takva energija jednostavno ne umire. Saša je danas poleteo…. Želim mu miran i spokojan let tamo gde nema nepravde, nema bola i tuge - rekla je Karleuša za Telegraf.

Podsetimo, Vidić je primljen sinoć u KBC Bežanijska kosa u teškom stanju - bio je u početnoj fazi sepse, a priključen je bio i na respirator.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike