Trudna sam, nosim blizance! Ceca ostavila prijatelja bez teksta: Idem na Kipar da ih rodim

12.05.2023

19:46

0

On nije znao kako da se postavi

Trudna sam, nosim blizance! Ceca ostavila prijatelja bez teksta: Idem na Kipar da ih rodim
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović je na javnoj sceni skoro četiri decenije, a njenu karijeru obeležila su dva velika koncerta, na Marakani i Ušću, koji se svrstavaju u najposećenije, a malo ko zna kako su izgledale pripreme za ove koncerte. 

Pevačicin najbolji prijatelj Sreten Radović prisetio se kako se Ceca sa njim grubo našalila uoči koncerta na Ušću 2006. godine. I dok su se njemu po glavi vrzmale svakakve misli, Ražnatovićevoj je bilo samo do šale. 

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

- Sećam se situacije gde me je Ceca ostavila bez teksta. Pozvala me je pred „Ušće 1" i rekla mi je "Imam sjajne vesti, dolazim od doktora. Trudna sam, nosim blizance - priseća se Sreten.

Cecin prijatelj kaže da je momentalno ostao u šoku kada mu je to saopštila.

- Ja sam bio u šoku, čestitao sam i pitao pa šta ćemo sad. Odmah sam razmišljao o vesti koja će da procuri, u tom momentu ta veza nije javna. Ona na to kaže: „Pa kako šta ćemo, ja ću posle Ušća otići na Kipar, tamo ću se poroditi pa ću se vratiti“. Ja je pitam šta ćemo sa tom decom koju će vratiti, a ona kaže: „Pa ništa, kazaćemo da smo ih doveli sa Kipra“ - ispričao je Sreten Radović.

Nikola Ristic/RTS/ATAImages
Ceca Ražnatović

Videvši da je „vrag odneo šalu“, pevačica mu je priznala da se ipak samo našalila sa njim.

- Međutim, shvatila je da se ja od prve sekunde tog razgovora nerviram i rekla mi je da se šali. Meni to uopšte nije bilo smešno, razumem da je imala najbolju nameru - kazao je Sreten u najnovijoj epizodi dokumentarno-igranog serijala „Ceca show“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike