Đota i Marija raskinuli: Fristajler pričao o njihovoj vezi, pa zaplakao: Bili smo tvrdoglavi da nijedno od nas nije htelo da pusti (VIDEO)

12.05.2023

18:16

0

Milošević i njegova devojka su raskinuli posle četiri i po godine

Đota i Marija raskinuli: Fristajler pričao o njihovoj vezi, pa zaplakao: Bili smo tvrdoglavi da nijedno od nas nije htelo da pusti (VIDEO)
Nikola Đota Milošević - Copyright Nikola Milošević Đota ATAImages/Antonio Ahel

Fristajler Nikola Milošević, poznatiji kao Đota, sa pratiocima na Instagramu i Jutjubu neretko deli neke trenutke svog uspeha, sreće, porodične trenutke, a u najnovijoj objavi svojim fanovima je saopštio da su on i njegova devojka Marija Ignjatović odlučili da raskinu. 

Posle četiri i po godine, ljubavi, prijateljstva, uspomena, par je odlučio da se rastane, jer su kako je on rekao, shvatili da nisu bili u potpunosti srećni. Kako je objasnio, jedno će drugome uvek biti podrška u svemu što rade, ali za ljubav, osim prijateljske, za sada nema prostora. 

24sedam/ Goran Sivački
Nikola Milošević Đota

- Ovo je naša prva zajednička fotografija, a sada, možda, poslednja zajednička na profilu. Nakon 4 i po godine veze, pune prelepih trenutaka, a i onih teških, kroz koje smo prošli zajedno, Marija i ja smo odlučili da se rastanemo. Dugo smo razgovarali o svemu, prisećali se prošlosti, govorili o sadašnjosti i planovima za budućnost, a nakon svega toga, odlučili smo da je bolje da krenemo različitim putevima. Na tom svom putu, uvek će imati moju podršku, a znam da ću i ja imati njenu - napisao je Đota na Instagramu i dodao, da su u međuvremenu postali najbolji prijatelji: 

 

 

- Ipak, nakon toliko godina, osobe ne budu samo emotivni partneri, već postanu i najbolji prijatelji. Nažalost, obostrana sreća je u poslednjim mesecima veze bila nemoguća, te smo se zato i odlučili da napravimo ovaj korak. Ko zna šta će budućnost doneti, kako će sve to izgledati za nas, ali jedno je sigurno - želimo da vidimo jedno drugo sa osmehom na licu, srećne. Vama hvala za svu podršku, koju ste nam pružali kroz sve ove godine, što uživo, što preko društvenih mreža. Nadamo se da ćete ostati uz nas, podržavati nas i pratiti na putu, kojim je svako od nas krenuo, baš kao što ćemo i mi navijati jedno za drugo - napisao je on. 

 

 

Osim oglašavanja na Instagramu, Nikola je oglasio i snimio klip za svoje pratioce u kom je detaljno objasnio zbog čega je došlo do raskida, a dok je pričao o tome, fristajlera su obuzele emocije, te je u jednom momentu i zaplakao. 

- Prvi dan sam plakao kao kiša. Očigledno da je to normalna stvar za muškarca. Ja sam mogao da primetim da ona nije u potpunosti srećna, a nisam ni ja bio u potpunosti srećan, a opet sa druge strane niko nije bio toliko nesrećan, da bismo prekinuli. Bilo je potrebno hrabrosti da prekinemo. Kroz suze smo došli do odluke da je bolje da raskinemo. Bili smo toliko tvrdoglavi da nijedno od nas nije htelo da pusti, a kad nećeš da pustiš, nekad te više boli, nego kad bi pustio. Drago mi je što smo konačno obostrano srećni, jer smo došli do tog trenutka, da ni ona ni ja nismo bili srećni, ali mogli smo da funkcionišemo. Stvar je u tome, da smo i dalje funkcionisali i da je to trajalo još nekoliko meseci, plašim se da bi se sve to nagomilalo i da bi došlo do pucanja, do toga da ne govorimo. Najbolje je da završimo kao prijatelji - rekao je između ostalog Đota na svom Jutjub kanalu o vezi sa Marjom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike