Đota o izabranici, braku i zaradi na Jutjubu: Cena se kreće i do nekoliko desetina hiljada evra

17.10.2022

16:08

0

Fristajler zajedno sa devojkom radi na sadržaju za socijalne mreže

Đota o izabranici, braku i zaradi na Jutjubu: Cena se kreće i do nekoliko desetina hiljada evra
Đota - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nikola Milošević, javnosti poznatiji pod nadimkom Đota osvojio je srca publike, najpre Fristajlom, a potom i zanimljivim sadržajem na Jutjubu.

Kako on kaže, danas je vrlo lako postati poznat, ali on od svojih principa ne odstupa. Otkrio je kako se zarađuje od Jutjuba, ali i kako funkcioniše njegova veza sa Marijom. 

- Uvek gledam da imam svoj pravac. Nije teško biti uzor, ali opstati i biti pravi uzor, to je veoma teško. Prvo moraš da budeš osoba koja ima prave vrednosti, jer danas je lakše postati poznat nego bilo kad - kazao je Milošević, pa otkrio ko je njegova publika:

- Više su me gledali momci, a kada se Marija pojavila, počele su i devojke da gledaju taj sadržaj, jer vole da gledaju odnos muškarca i devojke. Bilo je i dosta starijih parova koji nas gledaju gledaju sa decom. Nije bilo ranije toliko parova na Jutjubu, mi smo prvi smo krenuli sa izazovima, spremamo još dosta toga, biće zanimljivo.

Printscreen Youtube/Djotafreestyle
Đota

S obzirom na posao kojim se bavi, postavlja se pitanje da li ga sada obožavateljke jure i kako se sa tim nosi njegova devojka. 

- Svaka devojka je ljubomorna, samo je pitanje nivoa na kome će to da prizna. Ne pišu mi devojke, jer znaju da smo Marija i ja četiri godine u vezi, znaju koliko smo vezani. Marija jeste ljubomorna, ali u granicama normale. Sve je to slatko, nije posesivna, što mi je drago - kazao je Nikola i otkrio da je Marija retko kada ljubomorna:

Nikola Milošević Đota ATAImages/Antonio Ahel
Nikola Đota Milošević

- Ne svađamo se previše, uglavnom su to sitnice, ne pravimo gluposti, poštujemo jedno drugo, što je najbitnije u vezi - kaže Đota i otkriva da li će stati uskoro na ludi kamen s obzirom na to da su već duže vreme zajedno: 

- Ne razmišljam o ženidbi, mislim da nije vreme, još smo mladi, Marija je mlađa od mene pet godina. Ima vremena, ne žurimo sa tim, ali videćemo šta će biti u budućnosti. Nama ne smeta da budemo zajedno dok ne shvatimo da je to stvar koju treba da uradimo u tom trenutku.

24sedam/ Goran Sivački
Nikola Đota Milošević

 

Neizostavno pitanje je bilo kako se zarađuje od Jutjuba, a Đota kaže da su čak i desetine hiljada u pitanju.

- Može lepo da se zaradi. Sve zavisi od pregleda, sponzora, ali nije baš tačno ono što se piše, jer se uzimaju najveće cifre koje bi jutjuber mogao da zaradi, ali balkanska zarada je mnogo niža od onih iz inostranstvu. Zarada može biti od nekoliko stotina, do nekoliko desetina hiljada evra, zavisi od osobe do osobe - otkriva jutjuber. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike