Majka Luka Bleka otkrila detalje susreta sa sinom posle polufinala: On je jako emotivan, teško je podneo ovu tragediju koja se dogodila

11.05.2023

17:27

0

Ona je istakla da Luka ima veliku podršku kako od sugrađana, a tako i od drugih zemalja učesnica

Majka Luka Bleka otkrila detalje susreta sa sinom posle polufinala: On je jako emotivan, teško je podneo ovu tragediju koja se dogodila
Luk Blek - Copyright Printscreen/RTS3

Luk Blek je pre nekoliko dana otišao sa svojim timom u Liverpul gde se održava prestižno evrovizijsko takmičenje. I nakon što je u utorak, obezbedio sebi mesto u finalu, Luka s nestrpljenjem čeka veliko finale, a velika podrška su njegovi roditelji koji su pošli sa njim u Liverpul.

Luka je rodom iz Čačka, a njegova majka Marija je otkrila da ima veliku podršku od svojih sugrađana. 

Marija Mladjen/ATAImages
Luk Blek

 

- Došli smo ovde da podržimo našeg sina. Tu je njegov otac i najbliži prijatelji. Pratili smo takmičenje iz arene i navijali. Arena je fenomenalna za ovakvu vrstu događaja. Ovo je manifestacija koja odražava jedno jedinstvo u radosti, u pesmi, u svemu. Nismo osetili nikakvu razliku, dobro smo prihvaćeni, bodrili su nas i Finci i Šveđani, bilo je fenomenalno - rekla nam je Marija.

Luka je po završetku nastupa počašćen gromoglasnim aplauzom, a njegova majka nije krila dad je i u publici bilo suza.

Instagram printscreen/lukeblackmusic
Luk Blek sa majkom Marijom

- Bilo je suza, naravno, suze su sve vreme prisutne. Čekali smo proglašenje, bilo je jako napeto. Verovali smo, ali je do samog kraja bilo neizvesno. Imali smo strah. Euforija posle toga je bila neverovatna. Strepila sam, ali nisam sumnjala. Sled događaja u njegovom stvaralaštvu je ukazivao na to da će u nekom trenutku doći vreme za njega, da će ga ljudi prepoznati. A tek bi trebalo da ono što je on stvarao ugleda svetlost dana i bude viđeno na muzičkoj sceni - kazala je ona. 

Odmah po završetku prve polufinalne večeri, Marija se videla sa sinom, a kako kaže, taj trenutak je bio veoma emotivan. 

- Mi smo svi jako emotivni. Vidite i po njemu. Zagrljaj je ono što je bilo prvo. Reči su bile suvišne. Svakako smo sve vreme u kontaktu, viđamo se ovde kad god možemo. Situacija je zaista teška. On je trenutnu situaciju u Srbiji jako teško podneo, kao i svi mi. Ponosna sam na njega što je ispratio na pravi način - rekla je Marija, ističući da je Luka veoma teško podneo tragediju koja je zadesila Srbiju:

- Nije imao reči, bilo je potresno. Znala sam da će da ga pogodi. Njega pogađaju sve moguće teške situacije. Između ostalog i ovo što je on napisao, ovakvu vrstu pesme, to je njegova potreba da iskaže to što ga boli. Ne samo kod nas, to je globalno, prema svima, prema ljudima,  životinjama - kazala je Marija Ivanović za Telegraf.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike