Voditeljka evrovizijskog šoua usred „lajva" pomešala predstavnika Finske i njegovog fana, pa još i intervjuisala čoveka! (FOTO/VIDEO)

12.05.2023

10:35

0

Postavila je čoveku i nekoliko pitanja, a on je još uredno i odgovorio

Voditeljka evrovizijskog šoua usred „lajva" pomešala predstavnika Finske i njegovog fana, pa još i intervjuisala čoveka! (FOTO/VIDEO)
Kerije - Copyright Profimedia

Ovogodišnji domaćin „Evrovizije", prošle godine drugoplasirana Britanija, sve je od sebe dala da napravi kako takmičarima, tako i fanovima nezaboravan provod. Međutim, jedna greška koja se potkrala voditeljki BBC-ja u okviru emisije „North West Tonight" takođe će biti jedna od stvari po kojoj će ova ceremonija mnogima još dugo ostati u sećanju.

Naime, ona je usred „lajva" i razgovarajući s prolaznicima o tome ko im je favorit, te kako im se sve čini, naišla na čoveka koji je neodoljivo podsećao na Keriju (Käärijä), predstavnika Finske.

Kerija (Käärijä), Profimedia
 

- Čak smo uspeli da ulovimo i glavnu zvezdu... - prokomentarisala je ona, ne shvatajući da je u pitanju tek njegov fan, zbog čega su sada društvene mreže „poludele".

Ona mu je postavila i nekoliko pitanja, između ostalog i to kako mu se Liverpul čini kao domaćin, a on je uredno odgovorio:

- Neverovatan. U poređenju sa svim drugim zemljama u kojima sam bio, ovde je najbolje organizovano. Sve je blizu, na pešačkoj udaljenosti i prijateljski. Sve je lagano - izjavio je „lažni Kerija", pa doveo Tviter do usijanja.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike